Scrie Inspectoratului Judeţean de Poliţie Dolj

Inspectoratul Judeţean de Poliţie Dolj


Tel: 0251 598145; 0251 407500; 0722 521835

Adresa de email este vizibilă doar membrilor. Vă rugăm să vă autentificaţi sau să creaţi un cont pentru a primi acces. Este uşor şi rapid!

www.dj.politiaromana.ro

14869
scrisori trimise

Scrie Inspectoratului Judeţean de Poliţie Dolj

Judeţul Dolj

Înainte de a scrie, vă rugăm să vă informaţi despre Atribuţiile Inspectoratului Judeţean de Poliţie Dolj. Asiguraţi-vă că solicitarea dumneavoastră este de competenţa instituţei căreia vă adresaţi. Vă mulţumim!

 • În conformitate cu prevederile art.7 din O.G.27/2002, privind reglementarea activităţii de soluţionare a petiţiilor, “petiţiile anonime sau cele în care nu sunt trecute datele de identificare a petiţionarului nu se iau în considerare şi se clasează”
 • Faceți tot posibilul să transmiteți împreună cu scrisoarea dvs. și coordonatele GPS ale locației unde sesisizați o problemă de mediu. Aflați aici cum.
 • Necesar pentru publicarea mesajului pe site. Dacă aveţi deja un cont vă rugăm să vă autentificaţi. Recuperare parolă
 • Mesajul dvs. va fi făcut public imediat şi trimis destinatarilor. Dacă nu doriţi publicarea lui, vă rugăm să utilizaţi adresele din partea stângă pentru contact direct. ProtectiaMediului.org repectă dreptul la confidențialitatea și securitatea datelor personale. Datele dvs. personale nu sunt făcute publice!

 • Catalin ioan a scris cu 1 saptamana în urmă: Denuntie.

  Baicu catalin ioan sunt…!

  Lodi Lombardia italy, Dolj
 • Catalin ioan a scris cu 1 saptamana în urmă: Denuntie.

  Buna seara am o piangere de facut Domnu vanca daniel , ma deranjeaza in timp ce sunt la munca ,folosindumi identitatea farà accordi meu, daca se poate sa se ia masuri, va multumesc.

  Lodi Lombardia italy, Dolj
Sari la bara de unelte