Scrie Gărzii de Mediu Dolj

Garda de Mediu Dolj


Tel: 0251 418614; Fax: 0251 419247
Str. Amaradiei, Nr. 93-95, Et.3, Craiova
cjdolj@gnm.ro

14658
scrisori trimise

Scrie Gărzii de Mediu Dolj

Judeţul Dolj

Această pagină vă oferă posibilitatea de a trimite o scrisoare publică Gărzii de Mediu Dolj. Scrisoarea va fi trimisă către comisariatul judetean Dolj la adresa de email cjdolj@gnm.ro. Dacă nu doriți publicarea scrisorii/reclamației, vă invităm să scrieți direct pe adresa de email a instituției din contul dvs. de email sau pe pagina oficială a Gărzii de Mediu!

Vă oferim, de asemenea, posibilitatea de a publica răspunsul primit la sesizarea dvs.! Dacă nu sunteți multumit(ă) de măsurile luate de Garda de Mediu în legătură cu problemele semnalate sau dacă nu ați primit un număr de înregistrare la sesizarea dvs. vă invităm să ne scrieti pe adresa scrisori@protectiamediului.org. ProtectiaMediului.org este un proiect independent și nu reprezintă instituția "Garda de Mediu".

Înainte de a scrie, vă rugăm să vă informaţi despre Atribuţiile Gărzii de Mediu Dolj. Asiguraţi-vă că solicitarea dumneavoastră este de competenţa instituţei căreia vă adresaţi. Vă mulţumim!

 • În conformitate cu prevederile art.7 din O.G.27/2002, privind reglementarea activităţii de soluţionare a petiţiilor, “petiţiile anonime sau cele în care nu sunt trecute datele de identificare a petiţionarului nu se iau în considerare şi se clasează”
 • Faceți tot posibilul să transmiteți împreună cu scrisoarea dvs. și coordonatele GPS ale locației unde sesisizați o problemă de mediu. Aflați aici cum.
 • Necesar pentru publicarea mesajului pe site. Dacă aveţi deja un cont vă rugăm să vă autentificaţi. Recuperare parolă
 • Mesajul dvs. va fi făcut public imediat şi trimis destinatarilor. Dacă nu doriţi publicarea lui, vă rugăm să utilizaţi adresele din partea stângă pentru contact direct. ProtectiaMediului.org repectă dreptul la confidențialitatea și securitatea datelor personale. Datele dvs. personale nu sunt făcute publice!

204 persoane au scris Gărzii de Mediu Dolj
 • Buna ziua, Va rog sa luati in considerare urmatoarea sesizare si anume depozitarea incorecta a deseului menajer si medical a operatorului comercial “Policlinica Vitaplus Gara”. Mentionez ca acesta este depozitat in dreptul unicului punct de acces in condomeniu (scara nr 1 a blocului nr 5) din str Piata Constantin Brancusi nr 61, bl. 5 (fosta Citeşte mai departe…

  Craiova, Dolj
 • Vasilica a scris cu 2 saptamani în urmă: Poluare olfactiva- miros f.urat de canal

  Buna ziua, Va semnalez următoarea situație : în cartierul de case din zona Selgros Craiova, zona de lângă uzinele Ford, de doua seri , adică 1 ianuarie, 2 ianuarie în jurul orelor 22 aerul este irespirabil pana spre dimineata. Începând cu ora 22 se simte un puternic miros de canal, dejecții, cu gaze care miros Citeşte mai departe…

  Carcea, Alba
 • Buna ziua, Va semnalez faptul ca pe un teren privat, situat in comuna Malu Mare, sat Preajba, la intersectia strazilor Stejarului si Dudului, in ultimii doi ani au fost depozitate in repetate randuri gunoaie si moloz. Ultima astfel de actiune am constatat-o in data de 29.12.2020 (foto atasat). Mentionez ca persoanele care descarca moloz si Citeşte mai departe…

  Preajba, Dolj
 • Bogdan Alexandru a scris cu 4 saptamani în urmă: Poluare cartier 1 mai

  Buna ziua! Tot cartierul 1 mai este plin de fum. Pur si simplu nu se mai poate respira seara. L

  Craiova, Dolj
 • Cristian a scris cu 1 luna în urmă: Poluare cartier Rovine

  Bună seara! Va rog sa luați masuri impotriva poluatorului din cauza căruia miroase îngrozitor in cartierul Rovine. Azi 17.12 2020 ora 19 nu se poate sta afara din cauza noxelor. Bănuiesc faptul ca de vina este tot CET 2 Bariera Valcii.

  Craiova, Dolj
Sari la bara de unelte