Scrie Gărzii de Mediu Dolj

Garda de Mediu Dolj


Tel: 0251 418614; Fax: 0251 419247
Str. Amaradiei, Nr. 93-95, Et.3, Craiova
cjdolj@gnm.ro, gardamediu@gnm.ro

15427
scrisori trimise

Scrie Gărzii de Mediu Dolj

Judeţul Dolj

Această pagină vă oferă posibilitatea de a trimite o scrisoare publică Gărzii de Mediu Dolj. Scrisoarea va fi trimisă către comisariatul judetean Dolj la adresa de email cjdolj@gnm.ro, gardamediu@gnm.ro. Dacă nu doriți publicarea scrisorii/reclamației, vă invităm să scrieți direct pe adresa de email a instituției din contul dvs. de email sau pe pagina oficială a Gărzii de Mediu!

Vă oferim, de asemenea, posibilitatea de a publica răspunsul primit la sesizarea dvs.! Dacă nu sunteți multumit(ă) de măsurile luate de Garda de Mediu în legătură cu problemele semnalate sau dacă nu ați primit un număr de înregistrare la sesizarea dvs. vă invităm să ne scrieti pe adresa scrisori@protectiamediului.org. ProtectiaMediului.org este un proiect independent și nu reprezintă instituția "Garda de Mediu".

Înainte de a scrie, vă rugăm să vă informaţi despre Atribuţiile Gărzii de Mediu Dolj. Asiguraţi-vă că solicitarea dumneavoastră este de competenţa instituţei căreia vă adresaţi. Vă mulţumim!

 • În conformitate cu prevederile art.7 din O.G.27/2002, privind reglementarea activităţii de soluţionare a petiţiilor, “petiţiile anonime sau cele în care nu sunt trecute datele de identificare a petiţionarului nu se iau în considerare şi se clasează”
 • Faceți tot posibilul să transmiteți împreună cu scrisoarea dvs. și coordonatele GPS ale locației unde sesisizați o problemă de mediu. Aflați aici cum.
 • Necesar pentru publicarea mesajului pe site. Dacă aveţi deja un cont vă rugăm să vă autentificaţi. Recuperare parolă
 • Mesajul dvs. va fi făcut public imediat şi trimis destinatarilor. Dacă nu doriţi publicarea lui, vă rugăm să utilizaţi adresele din partea stângă pentru contact direct. ProtectiaMediului.org repectă dreptul la confidențialitatea și securitatea datelor personale. Datele dvs. personale nu sunt făcute publice!

233 persoane au scris Gărzii de Mediu Dolj
 • Facut cotet gaini, porumbei, rate, cate,etc la distanta de aproximativ 2-3 m de fantana cu apa potabila. De asemenea la 2-3 m de gard langa acest cotet si implicit de fantana se afla o cusca cu caine (care latra in continuu, ma considera hot in curtea mea). De asemenea este si un cotet de porci Citeşte mai departe…

  TUGLUI, Dolj
 • Otilia a scris cu 4 zile în urmă: Șantier Rds

  Buna ziua,va rog sa intervenții in zona Materna in spatele blocurilor 148 unde cei de la societatea Rds desfășoară lucrări ,nu respecta niormele de protecția muncii cât nici protecția mediului in acea zona este un șantier in toată regula cu zgomot de buldozere și pickamere de la orele 7/30 și un aer inrespirabil,datorită prafului lucrându-se Citeşte mai departe…

  Craiova, Dolj
 • Cristian a scris cu 6 zile în urmă: Canalizare pe strada

  Buna ziua In Com.Bucovat langa postul de politie “izvoraste” frecvent o canalizare care curge pe strada.Este deja cald si miroase foarte urat.Intrucat primaria nu face nimic am rugamintea sa luati masuri.Va multumesc

  Com.Bucovat, Dolj
 • Mariana a scris cu 6 zile în urmă: Sesizare

  Pe str rodna la nr5 funcționeaza un bar ilegal care serveste bautura pe spatiul public â-si fac nevoile pe strada si chiar la mine pe poarta va rog să luați măsuri am chemat de nenumărate ori poliția (secția 4)si nu le-au facut nimic.mulțumesc .

  Craiova, Dolj
 • Bogdan a scris cu 2 saptamani în urmă: Instalare cuva desuri menajere

  Buna ziua, Este vorba despre o cuva pentru gunoi menajer ingropata care a fost amplasata in interiorul panzei de apa freatica. Din punctul meu de vedere aceasta va fi o sursa de poluare a apei freatice. Titularul acestui proiect este Consiliul Judetean Dolj cu care am purtat nenumarate discutii, din pacate ramase fara niciun rezultat. Citeşte mai departe…

  Craiova, Dolj
Sari la bara de unelte