Scrie Gărzii de Mediu Dolj

Garda de Mediu Dolj


Tel: 0251 418614; Fax: 0251 419247
Str. Amaradiei, Nr. 93-95, Et.3, Craiova
[email protected], [email protected]

15992
scrisori trimise

Scrie Gărzii de Mediu Dolj

Judeţul Dolj

Această pagină vă oferă posibilitatea de a trimite o scrisoare publică Gărzii de Mediu Dolj. Scrisoarea va fi trimisă către comisariatul judetean Dolj la adresa de email [email protected], [email protected]. Dacă nu doriți publicarea scrisorii/reclamației, vă invităm să scrieți direct pe adresa de email a instituției din contul dvs. de email sau pe pagina oficială a Gărzii de Mediu!

Vă oferim, de asemenea, posibilitatea de a publica răspunsul primit la sesizarea dvs.! Dacă nu sunteți multumit(ă) de măsurile luate de Garda de Mediu în legătură cu problemele semnalate sau dacă nu ați primit un număr de înregistrare la sesizarea dvs. vă invităm să ne scrieti pe adresa [email protected]. ProtectiaMediului.org este un proiect independent și nu reprezintă instituția "Garda de Mediu".

Înainte de a scrie, vă rugăm să vă informaţi despre Atribuţiile Gărzii de Mediu Dolj. Asiguraţi-vă că solicitarea dumneavoastră este de competenţa instituţei căreia vă adresaţi. Vă mulţumim!

 • În conformitate cu prevederile art.7 din O.G.27/2002, privind reglementarea activităţii de soluţionare a petiţiilor, “petiţiile anonime sau cele în care nu sunt trecute datele de identificare a petiţionarului nu se iau în considerare şi se clasează”
 • Faceți tot posibilul să transmiteți împreună cu scrisoarea dvs. și coordonatele GPS ale locației unde sesisizați o problemă de mediu. Aflați aici cum.
 • Necesar pentru publicarea mesajului pe site. Dacă aveţi deja un cont vă rugăm să vă autentificaţi. Recuperare parolă
 • Mesajul dvs. va fi făcut public imediat şi trimis destinatarilor. Dacă nu doriţi publicarea lui, vă rugăm să utilizaţi adresele din partea stângă pentru contact direct. ProtectiaMediului.org repectă dreptul la confidențialitatea și securitatea datelor personale. Datele dvs. personale nu sunt făcute publice!

255 persoane au scris Gărzii de Mediu Dolj
 • Vio a scris cu 1 saptamana în urmă: Poluare fum și mizerie

  Arde! Iar fum ..iar pute ..iar geamuri închise..iar respirăm fumul produs de aia care voi nu sunteți în stare sau nu vreti sa ai opriți. 1mai si popoveni învăluite în fum

  Craiova, Dolj
 • nicoleta a scris cu 1 saptamana în urmă: Poluare fum și mizerie

  Arde! Iar fum ..iar pute ..iar geamuri închise..iar respirăm fumul produs de aia care voi nu sunteți în stare sau nu vreti sa ai opriți. 1mai si popoveni învăluite în fum

  Pitesti, Arges
 • Vio a scris cu 1 saptamana în urmă: Poluare fum și mizerie

  Arde! Iar fum ..iar pute ..iar geamuri închise..iar respirăm fumul incompetenței..al unei conduceri de kkt…al unor autorități incompetente…trăim vremurile lui papura Vodă!!! Ne meritam soarta!!

  Craiova, Dolj
 • Vio a scris cu 3 saptamani în urmă: Poluare fum și mizerie

  Cum se face ca deși sesizări se fac …masuri nu se iau…cum se face ca o mana de oameni își bat joc de mai multe cartiere ale Craiovei.???? Nu exista oare o soluție pt oprirea poluării…a bataii de joc și a mizeriei?? Cartierul 1mai este înecat în fum

  Craiova, Dolj
 • Ion a scris cu 3 saptamani în urmă: Gunoi depozitat de Primarie in sat

  Gunoi depozitat de catre primarie in localitate 20 aug. – Scrisoare trimisă Agenţiei pentru Protecţia Mediului Dolj Buna ziua Vreau sa fac o reclamatie impotriva primariei Intorsuar judetul Dolj care depoziteaza gunoi in localitate facandu ne viata un calvar. Gunoiul este depozitat cu tirurile pe marginea strazii Calea afumatiului langa sat si polueaza atat aerul Citeşte mai departe…

  Intorsura, Dolj
Sari la bara de unelte