Scrie Gărzii de Mediu Dâmboviţa

Garda de Mediu Dâmboviţa


Tel: 0245 218260; 0345 401011; 0345 401012; Fax: 0245 218260
Calea Ialomiţei Nr.1, Târgovişte
cjdambovita@gnm.ro

14892
scrisori trimise

Scrie Gărzii de Mediu Dâmboviţa

Judeţul Dâmboviţa

Această pagină vă oferă posibilitatea de a trimite o scrisoare publică Gărzii de Mediu Dâmboviţa. Scrisoarea va fi trimisă către comisariatul judetean Dâmboviţa la adresa de email cjdambovita@gnm.ro. Dacă nu doriți publicarea scrisorii/reclamației, vă invităm să scrieți direct pe adresa de email a instituției din contul dvs. de email sau pe pagina oficială a Gărzii de Mediu!

Vă oferim, de asemenea, posibilitatea de a publica răspunsul primit la sesizarea dvs.! Dacă nu sunteți multumit(ă) de măsurile luate de Garda de Mediu în legătură cu problemele semnalate sau dacă nu ați primit un număr de înregistrare la sesizarea dvs. vă invităm să ne scrieti pe adresa scrisori@protectiamediului.org. ProtectiaMediului.org este un proiect independent și nu reprezintă instituția "Garda de Mediu".

Înainte de a scrie, vă rugăm să vă informaţi despre Atribuţiile Gărzii de Mediu Dâmboviţa. Asiguraţi-vă că solicitarea dumneavoastră este de competenţa instituţei căreia vă adresaţi. Vă mulţumim!

 • În conformitate cu prevederile art.7 din O.G.27/2002, privind reglementarea activităţii de soluţionare a petiţiilor, “petiţiile anonime sau cele în care nu sunt trecute datele de identificare a petiţionarului nu se iau în considerare şi se clasează”
 • Faceți tot posibilul să transmiteți împreună cu scrisoarea dvs. și coordonatele GPS ale locației unde sesisizați o problemă de mediu. Aflați aici cum.
 • Necesar pentru publicarea mesajului pe site. Dacă aveţi deja un cont vă rugăm să vă autentificaţi. Recuperare parolă
 • Mesajul dvs. va fi făcut public imediat şi trimis destinatarilor. Dacă nu doriţi publicarea lui, vă rugăm să utilizaţi adresele din partea stângă pentru contact direct. ProtectiaMediului.org repectă dreptul la confidențialitatea și securitatea datelor personale. Datele dvs. personale nu sunt făcute publice!

154 persoane au scris Gărzii de Mediu Dâmboviţa
 • Buna ziua mă numesc Grosu Sorin Ion sunt din com Butimanu sat Butimanu a-si dori să fac o sesizare pentru poloarea mediului cu apa menajera pe drumul public numitul Alexandru Constantin si numita Alexandru Daniela dau drumul la apa menajera pe drumul public in vecinatatea apropiere este si o fîntînă potabil am vorbit si cu Citeşte mai departe…

  Butimanu sat Butimanu,
 • Loredana a scris cu 1 saptamana în urmă: Sesizare

  Buna ziua, Vin in intampinarea dvs cu o sesizare privind casa parinteasca din Habeni, jud Dta. Vecinul nostru de cativa ani nu a realizat o evacuare corespunzatoare a deseurilor si a mizeriei de la baile folosite si toata apa o intinde cu furtune in gradina.. Unde apa se infiltreaza in pământ si noi nu mai Citeşte mai departe…

  Sector 5,
 • ION a scris cu 1 luna în urmă: POLUARE

  LA HOTARUL DINTRE COM. IEDERA, SI COM. VALEA LUNGA, PE DRUMUL FORESTIER SPRE IZVOARELE PIRIULUI PRIBOIU. LA CIRCA 300M DE DRUMUL JUDETEAN, PE PARTEA DREAPTA, PE ISLAZUL COMUNAL, ESTE O GROAPA IMENSA DE GUNOI, ILEGALA, CARE SE EXTINDE ZILNIC!!! VA ROG, MASURI URGENTE!! CU STIMA PAVEL ION.

  Moreni,
 • Iulian a scris cu 1 luna în urmă: Reclamație vecin atelier

  Bună ziua,  Ma numesc Ciulei Iulian , am o casa situata in Sat Ghirdoveni, comuna I.L. Caragiale si ma confrunt cu următoarea problema:vecinul  a construit o hală de dezmembrări si reparații mașini, tinichigerie si vopsitorie auto lângă casa mea la o distanta de 4-5m( m-am interesat si legal este minim 15 m).Zgomotul și mirosul de la vopsea Citeşte mai departe…

  Ghirdoveni,
 • Pe un teren din Priseaca de lângă poligonul din Geangoești se aruncă gunoaie de către localnici din Priseaca și Geangoești chiar și animale moarte,vă rog să luați măsuri!

  Targoviste,
Sari la bara de unelte