Scrie Gărzii de Mediu Dâmboviţa

Garda de Mediu Dâmboviţa


Tel: 0245 218260; 0345 401011; 0345 401012; Fax: 0245 218260
Calea Ialomiţei Nr.1, Târgovişte
cjdambovita@gnm.ro

14461
scrisori trimise

Scrie Gărzii de Mediu Dâmboviţa

Judeţul Dâmboviţa

Această pagină vă oferă posibilitatea de a trimite o scrisoare publică Gărzii de Mediu Dâmboviţa. Scrisoarea va fi trimisă către comisariatul judetean Dâmboviţa la adresa de email cjdambovita@gnm.ro. Dacă nu doriți publicarea scrisorii/reclamației, vă invităm să scrieți direct pe adresa de email a instituției din contul dvs. de email sau pe pagina oficială a Gărzii de Mediu!

Vă oferim, de asemenea, posibilitatea de a publica răspunsul primit la sesizarea dvs.! Dacă nu sunteți multumit(ă) de măsurile luate de Garda de Mediu în legătură cu problemele semnalate sau dacă nu ați primit un număr de înregistrare la sesizarea dvs. vă invităm să ne scrieti pe adresa scrisori@protectiamediului.org. ProtectiaMediului.org este un proiect independent și nu reprezintă instituția "Garda de Mediu".

Înainte de a scrie, vă rugăm să vă informaţi despre Atribuţiile Gărzii de Mediu Dâmboviţa. Asiguraţi-vă că solicitarea dumneavoastră este de competenţa instituţei căreia vă adresaţi. Vă mulţumim!

 • În conformitate cu prevederile art.7 din O.G.27/2002, privind reglementarea activităţii de soluţionare a petiţiilor, “petiţiile anonime sau cele în care nu sunt trecute datele de identificare a petiţionarului nu se iau în considerare şi se clasează”
 • Faceți tot posibilul să transmiteți împreună cu scrisoarea dvs. și coordonatele GPS ale locației unde sesisizați o problemă de mediu. Aflați aici cum.
 • Necesar pentru publicarea mesajului pe site. Dacă aveţi deja un cont vă rugăm să vă autentificaţi. Recuperare parolă
 • Mesajul dvs. va fi făcut public imediat şi trimis destinatarilor. Dacă nu doriţi publicarea lui, vă rugăm să utilizaţi adresele din partea stângă pentru contact direct. ProtectiaMediului.org repectă dreptul la confidențialitatea și securitatea datelor personale. Datele dvs. personale nu sunt făcute publice!

148 persoane au scris Gărzii de Mediu Dâmboviţa
 • Rog analizarea modului in care vecinul meu își crește porcinele tinand cont de următoarele: – acoperisul la adapostul suinelor nu este izolat. – adapostul suinelor este in proportie de peste 50% construit din lemn vechi. Din cate stiu eu trebuie facut din beton si BCA, nu din OSB placat cu polistiren. -suntem in luna Noiembrie, Citeşte mai departe…

  Crevedia, Dambovita
 • Tiberiu-Sabin a scris cu 4 zile în urmă: reclamatie

  Subsemnatul Anghel Tiberiu-Sabin, CNP 1601015151847, domiciliat in comuna Manesti, strada Principala, nr.54, judet Dambovita, formulez urmatoarea reclamatie: Vis-a-vis de proprietatea mea, numitul Cireseanu Andrei si-a construit o spalatorie auto cu 2 boxe. Va solicit, sa verificati legalitatea acestei lucrari si existenta AUTORIZATIEI DE MEDIU, in conditiile in care in comuna Manesti nu exista un sistem Citeşte mai departe…

  comuna Manesti, Dambovita
 • La blocul alaturat se fac lucrari (se toarna beton si altele), iar rezultatul este ca in curtea mea totul este acoperit cu un strat de rpaf. Practic nici nu mai pot iesi in curte pentru ca tusesc. Am si avut covid si plamanii mei sunt sensibili, la fel si prietena mea care locuieste aici. Sper Citeşte mai departe…

  TARGOVISTE,
 • Buna ziua, Va semnalez o deversare și depozitare ilegală de gunoaie pe râul Cricov, de-a lungul localității Ghirdoveni. Atașez poze constatoare și locatia aproximativa. Solicit sesizarea Gărzii de Mediu și luarea măsurilor legale necesare pentru descurajarea acestei practici și ridicarea gunoaielor. Multumesc, Ioana Popa

  Ghirdoveni, comuna I.L Caragiale,
 • Avem vecinii care locuiesc lângă noi si la mai puțin de 2-3 metri de puțul nostru aruncă gunoiul menajer,Am discutat cu dânșii dar nu au făcut nimic de 5 anii si tot așa.vrem sa știm daca ne afectează aceasta resursa de apa ???

  Crângaşi,
Sari la bara de unelte