Florin-Costin Pâslaru
Partidul Social Democrat


Ales deputat în județul Galați, colegiul uninominal nr. 6, cu 56.3% din voturile exprimate.


Data naşterii:
5 septembrie 1959
Stare civilă:
căsătorit, un copil
Profesie:
inginer piscicol


Contact: Str. DOMNEASCĂ nr 142, Bl.B, parter, Tel: 0722511153; 0752.035.461 / Str. DOMNEASCĂ nr 13, Bl.L, parter, Tel: 0236.311.145, 0236.460.965, / Str. BRAILEI nr 169, Bl.A1, AP.7 Tel: 0752.035.461
Adresa de email este vizibilă doar membrilor. Vă rugăm să vă autentificaţi sau să creaţi un cont pentru a primi acces. Este uşor şi rapid!

15416
scrisori trimise

Scrie deputatului Florin-Costin Pâslaru

ales deputat în județul Galați, colegiul uninominal nr. 6

Potrivit statutului deputaţilor şi al senatorilor, domnul deputat Florin-Costin Pâslaru are îndatorirea de a acţiona în interesul întregii naţiuni şi al locuitorilor din circumscripţia electorală 18 Galați, colegiul uninominal nr. 6 (Art. 9) și obligaţia menţinerii unui dialog permanent cu cetăţenii pe problemele care îi interesează şi care rezultă din asumarea şi exercitarea mandatului de parlamentar (Art. 11).

Cu ajutorul votului tău, domnul deputat Florin-Costin Pâslaru a câștigat o serie de drepturi politice, printre care și dreptul la iniţiativă legislativă (Art. 35). Intră în dialog cu deputatul tău şi cere-i să includă în Legislaţia României măsuri pe care le consideri necesare pentru protecţia mediului şi în beneficiul locuitorilor colegiului uninominal din care faci parte. Invită-ţi prietenii să facă la fel. Recomandă-le aplicaţia "Cine te reprezintă?" ca să afle din ce colegiu uninominal fac parte şi cine sunt reprezentanţii lor în Camera Deputaţilor şi Senat.

Iată aici câteva inițiative legislative cu impact asupra mediului care au intrat deja în procesul legislativ. Te invităm să le urmarești și să-i soliciti domnului deputat Florin-Costin Pâslaru să iți susțină în Parlamentul României punctul de vedere pe problemele care te interesează.

 • În conformitate cu prevederile art.7 din O.G.27/2002, privind reglementarea activităţii de soluţionare a petiţiilor, “petiţiile anonime sau cele în care nu sunt trecute datele de identificare a petiţionarului nu se iau în considerare şi se clasează”
 • Faceți tot posibilul să transmiteți împreună cu scrisoarea dvs. și coordonatele GPS ale locației unde sesisizați o problemă de mediu. Aflați aici cum.
 • Necesar pentru publicarea mesajului pe site. Dacă aveţi deja un cont vă rugăm să vă autentificaţi. Recuperare parolă
 • Mesajul dvs. va fi făcut public imediat şi trimis destinatarilor. Dacă nu doriţi publicarea lui, vă rugăm să utilizaţi adresele din partea stângă pentru contact direct. ProtectiaMediului.org repectă dreptul la confidențialitatea și securitatea datelor personale. Datele dvs. personale nu sunt făcute publice!

3 persoane au scris deputatului Pâslaru Florin-Costin, ales în judeţul Galați, colegiul uninominal nr. 6
 • Nicolae Ion Copaci a scris cu 7 ani în urmă: Rosia Montana

  Stimate domnule deputat Florin-Costin Pâslaru, va scriu aceste randuri, din dorinta de a va face cunoscute opiniile familiei mele, a prietenilor si vecinilor mei, vis a vis de proiectul Rosia Montana si va rog sa duceti mai departe in Parlamentul Romaniei aceste opinii. Iata succint despre ce este vorba : – bogatiile subsolului sunt ale Citeşte mai departe…

  Galati,
 • Domnule Deputat Florin-Costin Paslaru, In ultimii ani am privit cu neputinta cum tara aceasta e vanduta bucata cu bucata de niste oameni care au depus un juramant ca o vor apara si o vor conduce pe un drum bun. Am decis sa protestez nu numai pentru oprirea unui proiect periculos, exploatarea cu cianuri la Rosia Citeşte mai departe…

  Galati, Galati
 • Buna ziua, La multi ani, va doresc sanatate si intelepciune! Eu sunt impotriva exploatarii de la Rosia Montana. Motivele sunt cele enumerate de Academia Romana si de organizatiile locale. Va rog sa imi spuneti ce actiuni intreprindeti dumneavoastra pentru a opri vandalizarea zonei. Va multumesc. Cu respect, Carmen Tabacaru

  Galati,
Sari la bara de unelte