Scrie Consiliului Judeţean Prahova

Consiliul Judeţan Prahova


0244-514545; 0244-514820
B-dul Republicii, Nr. 2-4, Cod. Pstal: 100066, Ploiesti
Adresa de email este vizibilă doar membrilor. Vă rugăm să vă autentificaţi sau să creaţi un cont pentru a primi acces. Este uşor şi rapid!

www.cjph.ro

15421
scrisori trimise

Scrie Consiliului Judeţean Prahova

Judeţul Prahova

Înainte de a scrie, vă rugăm să vă informaţi despre rolul Consiliului Judeţean. Asiguraţi-vă că solicitarea dumneavoastră este de competenţa instituţei căreia vă adresaţi. Vă mulţumim!

  • În conformitate cu prevederile art.7 din O.G.27/2002, privind reglementarea activităţii de soluţionare a petiţiilor, “petiţiile anonime sau cele în care nu sunt trecute datele de identificare a petiţionarului nu se iau în considerare şi se clasează”
  • Faceți tot posibilul să transmiteți împreună cu scrisoarea dvs. și coordonatele GPS ale locației unde sesisizați o problemă de mediu. Aflați aici cum.
  • Necesar pentru publicarea mesajului pe site. Dacă aveţi deja un cont vă rugăm să vă autentificaţi. Recuperare parolă
  • Mesajul dvs. va fi făcut public imediat şi trimis destinatarilor. Dacă nu doriţi publicarea lui, vă rugăm să utilizaţi adresele din partea stângă pentru contact direct. ProtectiaMediului.org repectă dreptul la confidențialitatea și securitatea datelor personale. Datele dvs. personale nu sunt făcute publice!

1 persoane au scris Consiliului Judeţean Prahova
  • Lungu Dumitru a scris cu 3 ani în urmă:

    Buna ziua, DIN NOU ASTAZI IN ZONA PARC INDUSTIAL BRAZI SE ARD DESEURI MEDICALE. IN ZONA ESTE UN FUM SI UN MIROS FFFFF INTENS. CE TREBUIE SA FACEM ? SA SUNAM LA 112 ? CE FAC AUTORITATILE LOCALE PENTRU REZOLVAREA ACESTEI PROBLEME DE POLUARE FFF INTENSA ? OBSERV CA ESTE O LIPSA DE RESPECT DIN Citeşte mai departe…

    Ploiesti / Parc Industrial Brazi, Prahova
Sari la bara de unelte