Scrie Societaţii Ecologiste din Maramures

Societatea Ecologistă din Maramureş


Contact:

Baia Mare
0262 275544

Adresa de email este vizibilă doar membrilor. Vă rugăm să vă autentificaţi sau să creaţi un cont pentru a primi acces. Este uşor şi rapid!

13975
scrisori trimise

Scrie Societaţii Ecologiste din Maramures

Asociaţia activează în Baia Mare, judeţul Maramureş

Societatea Ecologistă din Maramures

Telefon/Fax: 0262 275544
Email: ecologymm@arhimedes.ro
Website:

Înainte de a vă adresa unei asociaţii, luaţi în considerare caracterul acestora nonprofit şi posibilitatea de a le găsi într-o situatie financiară proastă sau fără personal disponibil pentru intervenţii. Nu vă îndoiţi de intenţiile bune pentru care au fost create. Vă rugăm să fiţi înţelegători şi răbdători în rezolvarea problemei pentru care aţi iniţiat contactul.

  • În conformitate cu prevederile art.7 din O.G.27/2002, privind reglementarea activităţii de soluţionare a petiţiilor, “petiţiile anonime sau cele în care nu sunt trecute datele de identificare a petiţionarului nu se iau în considerare şi se clasează”
  • Faceți tot posibilul să transmiteți împreună cu scrisoarea dvs. și coordonatele GPS ale locației unde sesisizați o problemă de mediu. Aflați aici cum.
  • Necesar pentru publicarea mesajului pe site. Dacă aveţi deja un cont vă rugăm să vă autentificaţi. Recuperare parolă
  • Mesajul dvs. va fi făcut public imediat şi trimis destinatarilor în cel mult 24 de ore. Dacă nu doriţi publicarea lui, vă rugăm să utilizaţi adresele din partea stângă pentru contact direct.

  • In localitate Coruia Nr12 STR N.Iorga Comuna Sacalaseni Maramures proprietatea numitului Ratiu Virgil se desfasoara activitatea de service auto fara a respecta norme elementare de protectie a mediului si fara a detine o autorizatie in acest sens. Activitatea este evidenta intrucat este coada pana in strada cu masini cu diferite defecte iar in curtea proprietatii Citeşte mai departe…

    Baia mare, Maramures
Sari la bara de unelte