Scrie Societaţii Ecologiste “Noua Alianţa”

Societatea Ecologistă "Noua Alianţa"


Contact:

Giurgiu
0723 692432

Adresa de email este vizibilă doar membrilor. Vă rugăm să vă autentificaţi sau să creaţi un cont pentru a primi acces. Este uşor şi rapid!

13975
scrisori trimise

Scrie Societaţii Ecologiste “Noua Alianţa”

Asociaţia activează în Giurgiu, judeţul Giurgiu

Societatea Ecologistă “Noua Alianţa”

Telefon/Fax: 0723 692432
Email: noua_alianta@yahoo.com
Website:

Înainte de a vă adresa unei asociaţii, luaţi în considerare caracterul acestora nonprofit şi posibilitatea de a le găsi într-o situatie financiară proastă sau fără personal disponibil pentru intervenţii. Nu vă îndoiţi de intenţiile bune pentru care au fost create. Vă rugăm să fiţi înţelegători şi răbdători în rezolvarea problemei pentru care aţi iniţiat contactul.

  • În conformitate cu prevederile art.7 din O.G.27/2002, privind reglementarea activităţii de soluţionare a petiţiilor, “petiţiile anonime sau cele în care nu sunt trecute datele de identificare a petiţionarului nu se iau în considerare şi se clasează”
  • Faceți tot posibilul să transmiteți împreună cu scrisoarea dvs. și coordonatele GPS ale locației unde sesisizați o problemă de mediu. Aflați aici cum.
  • Necesar pentru publicarea mesajului pe site. Dacă aveţi deja un cont vă rugăm să vă autentificaţi. Recuperare parolă
  • Mesajul dvs. va fi făcut public imediat şi trimis destinatarilor în cel mult 24 de ore. Dacă nu doriţi publicarea lui, vă rugăm să utilizaţi adresele din partea stângă pentru contact direct.

  • Bună ziua. Sunt cetățean al acestei comune Ogrezeni și vreau sa fac o plângere în ceea ce privește sănătatea oamenilor și a pământului nostru. În balastiera Ogrezeni situata la intrarea în comuna vin mașini cu gunoaie de șantier, folie , materiale inflamabile , vata minerala .A fost umplută o groapa sapată de aproximativ 1000 de Citeşte mai departe…

    Ogrezeni, Giurgiu
Sari la bara de unelte