Scrie Societaţii de Explorari Oceanografice şi protecţia mediului marin

Societatea de Explorari Oceanografice şi protecţia mediului marin


Contact:

Constanţa
0241 661956; 0744 507709; 0722 357791

Adresa de email este vizibilă doar membrilor. Vă rugăm să vă autentificaţi sau să creaţi un cont pentru a primi acces. Este uşor şi rapid!

www.oceanic.ro

14063
scrisori trimise

Scrie Societaţii de Explorari Oceanografice şi protecţia mediului marin

Asociaţia activează în Constanţa, judeţul Constanţa

Societatea de Explorari Oceanografice şi protecţia mediului marin

Telefon/Fax: 0241 661956; 0744 507709; 0722 357791
Email: club@oceanic.ro
Website: www.oceanic.ro

Înainte de a vă adresa unei asociaţii, luaţi în considerare caracterul acestora nonprofit şi posibilitatea de a le găsi într-o situatie financiară proastă sau fără personal disponibil pentru intervenţii. Nu vă îndoiţi de intenţiile bune pentru care au fost create. Vă rugăm să fiţi înţelegători şi răbdători în rezolvarea problemei pentru care aţi iniţiat contactul.

  • În conformitate cu prevederile art.7 din O.G.27/2002, privind reglementarea activităţii de soluţionare a petiţiilor, “petiţiile anonime sau cele în care nu sunt trecute datele de identificare a petiţionarului nu se iau în considerare şi se clasează”
  • Faceți tot posibilul să transmiteți împreună cu scrisoarea dvs. și coordonatele GPS ale locației unde sesisizați o problemă de mediu. Aflați aici cum.
  • Necesar pentru publicarea mesajului pe site. Dacă aveţi deja un cont vă rugăm să vă autentificaţi. Recuperare parolă
  • Mesajul dvs. va fi făcut public imediat şi trimis destinatarilor în cel mult 24 de ore. Dacă nu doriţi publicarea lui, vă rugăm să utilizaţi adresele din partea stângă pentru contact direct.

  • Alexandra a scris cu 7 ani în urmă: Buna ziua

    Numele meu este Jitaru Alexandra sunt studenta in anul 4 la Universitatea Maritima Constanta sectia Ingineria si Protectia Mediului , si as dori sa stiu daca aveti nevoie de voluntari si unde m-as putea inscrie . Va multumesc !

    Constanta, Constanta
Sari la bara de unelte