Scrie Societaţii Ecologice AquaTerra – Iaşi

Societatea Ecologică AquaTerra - Iaşi


Contact:

Iaşi


Adresa de email este vizibilă doar membrilor. Vă rugăm să vă autentificaţi sau să creaţi un cont pentru a primi acces. Este uşor şi rapid!

13976
scrisori trimise

Scrie Societaţii Ecologice AquaTerra – Iaşi

Asociaţia activează în Iaşi, judeţul Iaşi

Societatea Ecologică AquaTerra – Iaşi

Telefon/Fax:
Email: aquaterr@uaic.ro
Website:

Înainte de a vă adresa unei asociaţii, luaţi în considerare caracterul acestora nonprofit şi posibilitatea de a le găsi într-o situatie financiară proastă sau fără personal disponibil pentru intervenţii. Nu vă îndoiţi de intenţiile bune pentru care au fost create. Vă rugăm să fiţi înţelegători şi răbdători în rezolvarea problemei pentru care aţi iniţiat contactul.

 • În conformitate cu prevederile art.7 din O.G.27/2002, privind reglementarea activităţii de soluţionare a petiţiilor, “petiţiile anonime sau cele în care nu sunt trecute datele de identificare a petiţionarului nu se iau în considerare şi se clasează”
 • Faceți tot posibilul să transmiteți împreună cu scrisoarea dvs. și coordonatele GPS ale locației unde sesisizați o problemă de mediu. Aflați aici cum.
 • Necesar pentru publicarea mesajului pe site. Dacă aveţi deja un cont vă rugăm să vă autentificaţi. Recuperare parolă
 • Mesajul dvs. va fi făcut public imediat şi trimis destinatarilor în cel mult 24 de ore. Dacă nu doriţi publicarea lui, vă rugăm să utilizaţi adresele din partea stângă pentru contact direct.

 • Buna ziua, As vrea sa aduc la cunostinta ca cel putin din noaptea asta in raul Bahlui sunt devarsate cantitati foarte mari de substante toxice. filmare azi dimineata la ora 9 30.

  Iasi, Iasi
 • Razvan-Madalin a scris cu 6 ani în urmă: Voluntariat

  Buna ziua! Va adresez aceast mesaj pentru a-mi exprima dorinta de fi voluntar . Sunt o persoana dinamica, cu aptitudini foarte bune de comunicare, responsabila, hotarata, interesata in perfectionarea profesionala. Mi-as dori sa am sansa de a fi voluntar unde as putea sa-mi pun in evidenta capacitatile intelectuale pe care astept cu nerabdare sa le Citeşte mai departe…

  Iasi, Iasi
 • Am uitat sa aminesc ca acesta gropa este un focar de infectie tote mortacinile si gunoiele se aduna acolo am curatat o de cateva ori si am plantat salcami dar atata timp cat nu am in concesiune terenul sau o alta forma juridica nu pot face nimic va multunesc

  sarca, Iaşi
 • langa terenul meu este un teren degradat O GROAPA CARE FUGE LA VALE as vre sa plantes salcami sau alti pomi cum ma puteti ajuta

  sarca, Iaşi
Sari la bara de unelte