Scrie Asociaţiei Salvaţi Dunărea şi Delta

Asociaţia Salvaţi Dunărea şi Delta


Contact:

Bucureşti


Adresa de email este vizibilă doar membrilor. Vă rugăm să vă autentificaţi sau să creaţi un cont pentru a primi acces. Este uşor şi rapid!

www.salvatidelta.ro

15220
scrisori trimise

Scrie Asociaţiei Salvaţi Dunărea şi Delta

Asociaţia activează în Bucureşti, judeţul Bucureşti

Asociaţia Salvaţi Dunărea şi Delta

Telefon/Fax:
Email: office@salvatidelta.ro, mihaiu@salvatidelta.ro
Website: www.salvatidelta.ro

Înainte de a vă adresa unei asociaţii, luaţi în considerare caracterul acestora nonprofit şi posibilitatea de a le găsi într-o situatie financiară proastă sau fără personal disponibil pentru intervenţii. Nu vă îndoiţi de intenţiile bune pentru care au fost create. Vă rugăm să fiţi înţelegători şi răbdători în rezolvarea problemei pentru care aţi iniţiat contactul.

 • În conformitate cu prevederile art.7 din O.G.27/2002, privind reglementarea activităţii de soluţionare a petiţiilor, “petiţiile anonime sau cele în care nu sunt trecute datele de identificare a petiţionarului nu se iau în considerare şi se clasează”
 • Faceți tot posibilul să transmiteți împreună cu scrisoarea dvs. și coordonatele GPS ale locației unde sesisizați o problemă de mediu. Aflați aici cum.
 • Necesar pentru publicarea mesajului pe site. Dacă aveţi deja un cont vă rugăm să vă autentificaţi. Recuperare parolă
 • Mesajul dvs. va fi făcut public imediat şi trimis destinatarilor. Dacă nu doriţi publicarea lui, vă rugăm să utilizaţi adresele din partea stângă pentru contact direct. ProtectiaMediului.org repectă dreptul la confidențialitatea și securitatea datelor personale. Datele dvs. personale nu sunt făcute publice!

 • Irina a scris cu 7 ani în urmă: Buna ziua,

  Va scriu acest mesaj cu intentia de a lua legatura cu dvs. As dori sa ma inscriu in programele dvs si sa iau parte la actiunile intreprinse.

  Bucuresti, Bucuresti-Ilfov
 • Rolo a scris cu 7 ani în urmă: Poluare Statie de betoane Tatavura

  Buna ziua, stiu ca nu are legatura cu Delta, dar tot poluare este. Va rog un gram de ajutor. Sunt un locuitor al Cartierului Provis, situat in Sat Glina, Com Glina, situat pe DN 4 la adresa Sos Oltenitei nr. 355, judetul Ilfov si doresc sa va aduc la cunostinta procesul continuu de poluare a Citeşte mai departe…

  Com Glina, Sat Glina, Bucuresti-Ilfov
Sari la bara de unelte