Scrie Asociaţiei Salvamont şi de Protecţie a Biodiversitaţii Durău

Asociaţia Salvamont şi de Protecţie a Biodiversitaţii Durău


Contact:

Iaşi


Adresa de email este vizibilă doar membrilor. Vă rugăm să vă autentificaţi sau să creaţi un cont pentru a primi acces. Este uşor şi rapid!

13976
scrisori trimise

Scrie Asociaţiei Salvamont şi de Protecţie a Biodiversitaţii Durău

Asociaţia activează în Iaşi, judeţul Iaşi

Asociaţia Salvamont şi de Protecţie a Biodiversitaţii Durău

Telefon/Fax:
Email: ioni@uaic.ro
Website:

Înainte de a vă adresa unei asociaţii, luaţi în considerare caracterul acestora nonprofit şi posibilitatea de a le găsi într-o situatie financiară proastă sau fără personal disponibil pentru intervenţii. Nu vă îndoiţi de intenţiile bune pentru care au fost create. Vă rugăm să fiţi înţelegători şi răbdători în rezolvarea problemei pentru care aţi iniţiat contactul.

  • În conformitate cu prevederile art.7 din O.G.27/2002, privind reglementarea activităţii de soluţionare a petiţiilor, “petiţiile anonime sau cele în care nu sunt trecute datele de identificare a petiţionarului nu se iau în considerare şi se clasează”
  • Faceți tot posibilul să transmiteți împreună cu scrisoarea dvs. și coordonatele GPS ale locației unde sesisizați o problemă de mediu. Aflați aici cum.
  • Necesar pentru publicarea mesajului pe site. Dacă aveţi deja un cont vă rugăm să vă autentificaţi. Recuperare parolă
  • Mesajul dvs. va fi făcut public imediat şi trimis destinatarilor în cel mult 24 de ore. Dacă nu doriţi publicarea lui, vă rugăm să utilizaţi adresele din partea stângă pentru contact direct.

  • Lorena a scris cu 7 ani în urmă: Actiuni de voluntariat si practica

    Buna! Eu sunt studenta in cadrul facultatii de Hidrotehnica,Geodezie si Ingineria Mediului,sectia Ingineria Mediului in Agricultura,anul 3.As vrea mai multe informatii despre actiunile de voluntariat si ecologizare Iasi sau chiar practica de vara la care mi-as dori sa particip.Ma pasioneaza acest domeniu si personal cred ca nu este timp de pierdut cand vine vorba de Citeşte mai departe…

    Iasi, Iasi
Sari la bara de unelte