Scrie Asociaţiei pentru Dezvoltare Durabilă OPTIM

Asociaţia pentru Dezvoltare Durabilă OPTIM


Contact:

Botoşani
0231 515067; 0748 150885

Adresa de email este vizibilă doar membrilor. Vă rugăm să vă autentificaţi sau să creaţi un cont pentru a primi acces. Este uşor şi rapid!

www.addoptim.ro

13981
scrisori trimise

Scrie Asociaţiei pentru Dezvoltare Durabilă OPTIM

Asociaţia activează în Botoşani, judeţul Botoşani

Asociaţia pentru Dezvoltare Durabilă OPTIM

Telefon/Fax: 0231 515067; 0748 150885
Email: corduneanuc@yahoo.com, addoptim@yahoo.com,
Website: www.addoptim.ro

Înainte de a vă adresa unei asociaţii, luaţi în considerare caracterul acestora nonprofit şi posibilitatea de a le găsi într-o situatie financiară proastă sau fără personal disponibil pentru intervenţii. Nu vă îndoiţi de intenţiile bune pentru care au fost create. Vă rugăm să fiţi înţelegători şi răbdători în rezolvarea problemei pentru care aţi iniţiat contactul.

  • În conformitate cu prevederile art.7 din O.G.27/2002, privind reglementarea activităţii de soluţionare a petiţiilor, “petiţiile anonime sau cele în care nu sunt trecute datele de identificare a petiţionarului nu se iau în considerare şi se clasează”
  • Faceți tot posibilul să transmiteți împreună cu scrisoarea dvs. și coordonatele GPS ale locației unde sesisizați o problemă de mediu. Aflați aici cum.
  • Necesar pentru publicarea mesajului pe site. Dacă aveţi deja un cont vă rugăm să vă autentificaţi. Recuperare parolă
  • Mesajul dvs. va fi făcut public imediat şi trimis destinatarilor în cel mult 24 de ore. Dacă nu doriţi publicarea lui, vă rugăm să utilizaţi adresele din partea stângă pentru contact direct.

  • balicimihai a scris cu 7 ani în urmă: cerere de ajutor

    Sunt col(R)ing Balici Mihai din Bucuresti , dar posed de la parintii mei teren agricol si animale in satul Oroftiana ,comuna Suharau In satul nostru in ultimii 15-20 de ani au proliferat mistretii , dat fiind Lunca Prutului , padurile de fag si stejar , mistreti acare acum 30-40 de ani erau intr-un numar foarte Citeşte mai departe…

    sat Oroftiana ,comuna Suharau, Botoşani
Sari la bara de unelte