Scrie Asociaţiei pentru Ecologie şi Dezvoltare Durabilă Iasi

Asociaţia pentru Ecologie şi Dezvoltare Durabilă Iasi


Contact:

Iaşi


Adresa de email este vizibilă doar membrilor. Vă rugăm să vă autentificaţi sau să creaţi un cont pentru a primi acces. Este uşor şi rapid!

13976
scrisori trimise

Scrie Asociaţiei pentru Ecologie şi Dezvoltare Durabilă Iasi

Asociaţia activează în Iaşi, judeţul Iaşi

Asociaţia pentru Ecologie şi Dezvoltare Durabilă Iasi

Telefon/Fax:
Email: palexim@mail.dntis.ro, mateiaurora@yahoo.com
Website:

Înainte de a vă adresa unei asociaţii, luaţi în considerare caracterul acestora nonprofit şi posibilitatea de a le găsi într-o situatie financiară proastă sau fără personal disponibil pentru intervenţii. Nu vă îndoiţi de intenţiile bune pentru care au fost create. Vă rugăm să fiţi înţelegători şi răbdători în rezolvarea problemei pentru care aţi iniţiat contactul.

 • În conformitate cu prevederile art.7 din O.G.27/2002, privind reglementarea activităţii de soluţionare a petiţiilor, “petiţiile anonime sau cele în care nu sunt trecute datele de identificare a petiţionarului nu se iau în considerare şi se clasează”
 • Faceți tot posibilul să transmiteți împreună cu scrisoarea dvs. și coordonatele GPS ale locației unde sesisizați o problemă de mediu. Aflați aici cum.
 • Necesar pentru publicarea mesajului pe site. Dacă aveţi deja un cont vă rugăm să vă autentificaţi. Recuperare parolă
 • Mesajul dvs. va fi făcut public imediat şi trimis destinatarilor în cel mult 24 de ore. Dacă nu doriţi publicarea lui, vă rugăm să utilizaţi adresele din partea stângă pentru contact direct.

 • Buna ziua! Ma numesc Macovei Elena, sunt din judetul Iasi si am 47 ani. Am citit in presa despre desfasurarea propiectului „Feminis – Ocupare, egalitate de şanse şi independenţă pentru femei”. M-ar interesa daca as putea participa la cursul de antreprenoriat. Va multumesc! Cu consideratie, Elena Macovei

  Valea Lupului,
 • Razvan-Madalin a scris cu 6 ani în urmă: Voluntariat

  Buna ziua! Va adresez aceast mesaj pentru a-mi exprima dorinta de fi voluntar pentru Asociatia pentru Ecologie si Dezvoltare Durabila Iasi Sunt o persoana dinamica, cu aptitudini foarte bune de comunicare, responsabila, hotarata, interesata in perfectionarea profesionala. Mi-as dori sa am sansa de a fi voluntar unde as putea sa-mi pun in evidenta capacitatile intelectuale Citeşte mai departe…

  Iasi, Iasi
 • Corina a scris cu 6 ani în urmă: Taierea teilor in zona Copou

  Buna ziua! As vrea sa sesisez inceperea unor lucrari prin care se continua taierea teilor – de data aceasta in zona Copou. Este posibil sa intreprindeti actiuni in urma carora sa stopeze acest masacru? Va multumesc!

  Iasi, Iasi
 • Grigoras a scris cu 7 ani în urmă: Dezastru ecologic Iasi

  Grigoras_sebastian2013@yahoo.com

  Iasi, Iaşi
 • Diana a scris cu 7 ani în urmă: Intrebare

  Buna ziua! Sunt profesor de geografie la un liceu din Iasi. Mi-as dori tare mult ca impreuna cu elevii si cu ajutorul dvs sa particip la o serie de actiuni de voluntariat in domeniul mediului (ecologizari, plantari etc). Cum se procedeaza? Ce demersuri trebuie realizate? Va multumesc!

  Iasi, Iasi
Sari la bara de unelte