Scrie Grupului Ecologic de Colaborare Nera

Grupul Ecologic de Colaborare Nera


Contact:

Oraviţa
0255 572026; 0255 571224; 0722 437197

Adresa de email este vizibilă doar membrilor. Vă rugăm să vă autentificaţi sau să creaţi un cont pentru a primi acces. Este uşor şi rapid!

www.gecnera.ro

14064
scrisori trimise

Scrie Grupului Ecologic de Colaborare Nera

Asociaţia activează în Oraviţa, judeţul Caraş-Severin

Grupul Ecologic de Colaborare Nera

Telefon/Fax: 0255 572026; 0255 571224; 0722 437197
Email: gecnera@yahoo.com
Website: www.gecnera.ro

Înainte de a vă adresa unei asociaţii, luaţi în considerare caracterul acestora nonprofit şi posibilitatea de a le găsi într-o situatie financiară proastă sau fără personal disponibil pentru intervenţii. Nu vă îndoiţi de intenţiile bune pentru care au fost create. Vă rugăm să fiţi înţelegători şi răbdători în rezolvarea problemei pentru care aţi iniţiat contactul.

  • În conformitate cu prevederile art.7 din O.G.27/2002, privind reglementarea activităţii de soluţionare a petiţiilor, “petiţiile anonime sau cele în care nu sunt trecute datele de identificare a petiţionarului nu se iau în considerare şi se clasează”
  • Faceți tot posibilul să transmiteți împreună cu scrisoarea dvs. și coordonatele GPS ale locației unde sesisizați o problemă de mediu. Aflați aici cum.
  • Necesar pentru publicarea mesajului pe site. Dacă aveţi deja un cont vă rugăm să vă autentificaţi. Recuperare parolă
  • Mesajul dvs. va fi făcut public imediat şi trimis destinatarilor în cel mult 24 de ore. Dacă nu doriţi publicarea lui, vă rugăm să utilizaţi adresele din partea stângă pentru contact direct.

  • Ionut a scris cu 3 ani în urmă: Poluarea mediului !! INSUPORTABIL !!!!

    Buna ziua, pentru inceput as dorii sa imi cer scuze pentru deranj cat si sa va multumesc pentru timpul acordat lecturarii acestui mail. Vreau sa mai mentionez ca am citit ,,atributile garzii de mediu” (https://www.protectiamediului.org/atributiile-garzii-de-mediu/ ) si inclusiv faptul ca acest mesaj a fost trimis peste tot (ca si ONG, nu vi se adreseaza in Citeşte mai departe…

    Resita, Caras-Severin
Sari la bara de unelte