Scrie Grupului Grădinarilor Biodinamici

Grupul Grădinarilor Biodinamici


Contact:

Târgu Mureş
0265 220616

Adresa de email este vizibilă doar membrilor. Vă rugăm să vă autentificaţi sau să creaţi un cont pentru a primi acces. Este uşor şi rapid!

13979
scrisori trimise

Scrie Grupului Grădinarilor Biodinamici

Asociaţia activează în Târgu Mureş, judeţul Mureş

Grupul Grădinarilor Biodinamici

Telefon/Fax: 0265 220616
Email: Biocsop@fx.ro
Website:

Înainte de a vă adresa unei asociaţii, luaţi în considerare caracterul acestora nonprofit şi posibilitatea de a le găsi într-o situatie financiară proastă sau fără personal disponibil pentru intervenţii. Nu vă îndoiţi de intenţiile bune pentru care au fost create. Vă rugăm să fiţi înţelegători şi răbdători în rezolvarea problemei pentru care aţi iniţiat contactul.

  • În conformitate cu prevederile art.7 din O.G.27/2002, privind reglementarea activităţii de soluţionare a petiţiilor, “petiţiile anonime sau cele în care nu sunt trecute datele de identificare a petiţionarului nu se iau în considerare şi se clasează”
  • Faceți tot posibilul să transmiteți împreună cu scrisoarea dvs. și coordonatele GPS ale locației unde sesisizați o problemă de mediu. Aflați aici cum.
  • Necesar pentru publicarea mesajului pe site. Dacă aveţi deja un cont vă rugăm să vă autentificaţi. Recuperare parolă
  • Mesajul dvs. va fi făcut public imediat şi trimis destinatarilor în cel mult 24 de ore. Dacă nu doriţi publicarea lui, vă rugăm să utilizaţi adresele din partea stângă pentru contact direct.

  • Adrian a scris cu 6 ani în urmă: Certificare/colaborare

    Bună ziua. Doresc să trec la agricultură biodinamică dar ea este la noi cam inexistentă.M-am documentat , am cumparat chiar și o carte (Manual practic de agricultură biodinamică-Pierre Masson) dar nu am nici cea mai vagă idee cum te certifici (Demeter) sau să fac rost de stomac de cerb să-mi pot produce singur toate preparatele Citeşte mai departe…

    Cândești,nr.310, str.Principală, CP717262, Botosani
Sari la bara de unelte