Scrie Asociaţiei Iubim Natură

Asociaţia Iubim Natură


Contact:

Bacău
0334 806367; 0746 385854

Adresa de email este vizibilă doar membrilor. Vă rugăm să vă autentificaţi sau să creaţi un cont pentru a primi acces. Este uşor şi rapid!

www.iubimnatura.org

15231
scrisori trimise

Scrie Asociaţiei Iubim Natură

Asociaţia activează în Bacău, judeţul Bacău

Asociaţia Iubim Natură

Telefon/Fax: 0334 806367; 0746 385854
Email: asociatia@iubimnatura.org
Website: www.iubimnatura.org

Înainte de a vă adresa unei asociaţii, luaţi în considerare caracterul acestora nonprofit şi posibilitatea de a le găsi într-o situatie financiară proastă sau fără personal disponibil pentru intervenţii. Nu vă îndoiţi de intenţiile bune pentru care au fost create. Vă rugăm să fiţi înţelegători şi răbdători în rezolvarea problemei pentru care aţi iniţiat contactul.

  • În conformitate cu prevederile art.7 din O.G.27/2002, privind reglementarea activităţii de soluţionare a petiţiilor, “petiţiile anonime sau cele în care nu sunt trecute datele de identificare a petiţionarului nu se iau în considerare şi se clasează”
  • Faceți tot posibilul să transmiteți împreună cu scrisoarea dvs. și coordonatele GPS ale locației unde sesisizați o problemă de mediu. Aflați aici cum.
  • Necesar pentru publicarea mesajului pe site. Dacă aveţi deja un cont vă rugăm să vă autentificaţi. Recuperare parolă
  • Mesajul dvs. va fi făcut public imediat şi trimis destinatarilor. Dacă nu doriţi publicarea lui, vă rugăm să utilizaţi adresele din partea stângă pentru contact direct. ProtectiaMediului.org repectă dreptul la confidențialitatea și securitatea datelor personale. Datele dvs. personale nu sunt făcute publice!

1 persoane au scris Asociaţiei Iubim Natură
  • Daria Nicolae a scris cu 7 ani în urmă: SALVAM ANIMALELE

    IN PRUMUL RAND ACESTI BARBARI ARTREBUI INCHIST PE VIATA! STIU AM 11 ANI SI GANDESC ASA PENTA CA ASTA ESTE VIATA! AR TREBUI SA IUBIM NATURA NU SA O DISTRUGEM CU VORBE URATA SI MASACRAREA BIETELOR ANIMALE! CE VINA AU ELE CA SAU NASCUT? RASPUNDET-MI LA INTREBARE! DA IN TRADEVAR GANDESC DUR DAR TE SHIMBBA Citeşte mai departe…

    Bucuresti sec 9,
Sari la bara de unelte