Scrie Asociaţiei Judeţeana a Profesorilor de Biologie “Ecoterra”

Asociaţia Judeţeana a Profesorilor de Biologie "Ecoterra"


Contact:

Ploieşti


Adresa de email este vizibilă doar membrilor. Vă rugăm să vă autentificaţi sau să creaţi un cont pentru a primi acces. Este uşor şi rapid!

www.ecoterra-ph.ro

13975
scrisori trimise

Scrie Asociaţiei Judeţeana a Profesorilor de Biologie “Ecoterra”

Asociaţia activează în Ploieşti, judeţul Prahova

Asociaţia Judeţeana a Profesorilor de Biologie “Ecoterra”

Telefon/Fax:
Email: contact@ecoterra-ph.ro
Website: www.ecoterra-ph.ro

Înainte de a vă adresa unei asociaţii, luaţi în considerare caracterul acestora nonprofit şi posibilitatea de a le găsi într-o situatie financiară proastă sau fără personal disponibil pentru intervenţii. Nu vă îndoiţi de intenţiile bune pentru care au fost create. Vă rugăm să fiţi înţelegători şi răbdători în rezolvarea problemei pentru care aţi iniţiat contactul.

 • În conformitate cu prevederile art.7 din O.G.27/2002, privind reglementarea activităţii de soluţionare a petiţiilor, “petiţiile anonime sau cele în care nu sunt trecute datele de identificare a petiţionarului nu se iau în considerare şi se clasează”
 • Faceți tot posibilul să transmiteți împreună cu scrisoarea dvs. și coordonatele GPS ale locației unde sesisizați o problemă de mediu. Aflați aici cum.
 • Necesar pentru publicarea mesajului pe site. Dacă aveţi deja un cont vă rugăm să vă autentificaţi. Recuperare parolă
 • Mesajul dvs. va fi făcut public imediat şi trimis destinatarilor în cel mult 24 de ore. Dacă nu doriţi publicarea lui, vă rugăm să utilizaţi adresele din partea stângă pentru contact direct.

 • IONELA BRASOVEANU a scris cu 3 ani în urmă: INSCRIERE IN ASOCIATIE

  Daca sunt profesor de biologie in alt judet pot face parte din asociatie?

  Slobozia,
 • Livia Marculescu a scris cu 5 ani în urmă: Concurs

  Cine trebuie sa corecteze lucrarile de la concursul G.E.Palade?Profesori de biologie sau de alta specialitate?

  Buzau,
 • Alexandra a scris cu 5 ani în urmă: Sesizare

  Buna ziua! Am o casa la intrare in comuna Gura Vitioarei, intrarea dinspre Ploiesti. Pe langa casa mea este un drum neasfaltat, care duce spre raul Teleajen. Pe acest drum, dar si in rau se arunca zilnic gunoaie ( problema este cunoscuta si nivel de primarie, de ani de zile ) ce provin din curtile Citeşte mai departe…

  Ploiesti, Prahova
 • Claudia Stefan a scris cu 6 ani în urmă: Rugaminte

  Ma numesc Stefan Claudia, sunt profesor de limba engleza la Colegiul National “Jean Monnet” Nloiesti.As dori, daca se poate, sa ma inscriu si eu la Simpozionul Apei care va avea loc la colegiul National “Nichita Stanescu” pe data de 13 decembrie.Nu stiu ce pasi sunt necesari in acest sens.Ma puteti ajuta in acest sens?

  , Prahova
Sari la bara de unelte