Scrie Asociaţiei Ecouri Verzi

Asociaţia Ecouri Verzi


Contact:

Cluj-Napoca
0745 397655

Adresa de email este vizibilă doar membrilor. Vă rugăm să vă autentificaţi sau să creaţi un cont pentru a primi acces. Este uşor şi rapid!

www.ecouriverzi.ro

14009
scrisori trimise

Scrie Asociaţiei Ecouri Verzi

Asociaţia activează în Cluj-Napoca, judeţul Cluj

Asociaţia Ecouri Verzi

Telefon/Fax: 0745 397655
Email: office@ecouriverzi.ro
Website: www.ecouriverzi.ro

Înainte de a vă adresa unei asociaţii, luaţi în considerare caracterul acestora nonprofit şi posibilitatea de a le găsi într-o situatie financiară proastă sau fără personal disponibil pentru intervenţii. Nu vă îndoiţi de intenţiile bune pentru care au fost create. Vă rugăm să fiţi înţelegători şi răbdători în rezolvarea problemei pentru care aţi iniţiat contactul.

 • În conformitate cu prevederile art.7 din O.G.27/2002, privind reglementarea activităţii de soluţionare a petiţiilor, “petiţiile anonime sau cele în care nu sunt trecute datele de identificare a petiţionarului nu se iau în considerare şi se clasează”
 • Faceți tot posibilul să transmiteți împreună cu scrisoarea dvs. și coordonatele GPS ale locației unde sesisizați o problemă de mediu. Aflați aici cum.
 • Necesar pentru publicarea mesajului pe site. Dacă aveţi deja un cont vă rugăm să vă autentificaţi. Recuperare parolă
 • Mesajul dvs. va fi făcut public imediat şi trimis destinatarilor în cel mult 24 de ore. Dacă nu doriţi publicarea lui, vă rugăm să utilizaţi adresele din partea stângă pentru contact direct.

2 persoane au scris Asociaţiei Ecouri Verzi
 • Anna a scris cu 3 ani în urmă: Interviu

  Bună ziua! Mă numesc Breda Anna, sunt studentă la Facultatea de Studii Europene, anul 2 la master, spc. Guvernanța Europeană și fac îmi scriu lucrearea de disertație pe o temă bazată pe mediu și politica energetică (cu titlul ”Adaptarea politicii naționale în domeniul energiei la cerințele UE de reducere a emisiilor de carbon”). Vă rog Citeşte mai departe…

  Cluj-Napoca, Cluj
 • Atila BAKK a scris cu 3 ani în urmă: Taiere molid

  Buna ziua, In curtea imobilului din Cluj-Napoca str.Horea nr. 10 la cererea vecinului de pe Str. A. Einstein nr. 7 Agentia de Mediu Cluj a emis o autorizatie de taiere pentru un molid falnic si sanatos care ii face murdarie in curte. Am facut demersuri la Prefectura, Garda de Mediu, Primarie ca sa aman taierea Citeşte mai departe…

  Cluj-Napoca, Cluj
Sari la bara de unelte