Scrie Asociaţiei Ecotopia România

Asociaţia Ecotopia România


Contact:

Sat Stanciova
0256 330959;

Adresa de email este vizibilă doar membrilor. Vă rugăm să vă autentificaţi sau să creaţi un cont pentru a primi acces. Este uşor şi rapid!

www.ecotopia.ngo.ro

13975
scrisori trimise

Scrie Asociaţiei Ecotopia România

Asociaţia activează în Sat Stanciova, judeţul Timiş

Asociaţia Ecotopia România

Telefon/Fax: 0256 330959;
Email: comunitate@yahoo.com, t.borghoff@googlemail.com
Website: www.ecotopia.ngo.ro

Înainte de a vă adresa unei asociaţii, luaţi în considerare caracterul acestora nonprofit şi posibilitatea de a le găsi într-o situatie financiară proastă sau fără personal disponibil pentru intervenţii. Nu vă îndoiţi de intenţiile bune pentru care au fost create. Vă rugăm să fiţi înţelegători şi răbdători în rezolvarea problemei pentru care aţi iniţiat contactul.

  • În conformitate cu prevederile art.7 din O.G.27/2002, privind reglementarea activităţii de soluţionare a petiţiilor, “petiţiile anonime sau cele în care nu sunt trecute datele de identificare a petiţionarului nu se iau în considerare şi se clasează”
  • Faceți tot posibilul să transmiteți împreună cu scrisoarea dvs. și coordonatele GPS ale locației unde sesisizați o problemă de mediu. Aflați aici cum.
  • Necesar pentru publicarea mesajului pe site. Dacă aveţi deja un cont vă rugăm să vă autentificaţi. Recuperare parolă
  • Mesajul dvs. va fi făcut public imediat şi trimis destinatarilor în cel mult 24 de ore. Dacă nu doriţi publicarea lui, vă rugăm să utilizaţi adresele din partea stângă pentru contact direct.

1 persoane au scris Asociaţiei Ecotopia România
  • Lucian a scris cu 7 ani în urmă: voluntariat

    Buna ziua ma numesc Macovei Lucian am 23 de ani si sunt Din Recas si sunt student anu III la Ingineria si Protectia Mediului in cadrul Institutului Agricol din Timisoara. As vrea sa stiu daca pot sa fac voluntariat in cadrul asociatiei dvs. Multumesc anticipat

    Timisoara, Timis
Sari la bara de unelte