Scrie Asociaţiei ALTA Group

Asociaţia ALTA Group


Contact:

Bucureşti
0766 614045

Adresa de email este vizibilă doar membrilor. Vă rugăm să vă autentificaţi sau să creaţi un cont pentru a primi acces. Este uşor şi rapid!

www.altatour.ro

15220
scrisori trimise

Scrie Asociaţiei ALTA Group

Asociaţia activează în Bucureşti, judeţul Bucureşti

Asociaţia ALTA Group

Telefon/Fax: 0766 614045
Email: asociatia_altagroup@yahoo.co.uk
Website: www.altatour.ro

Înainte de a vă adresa unei asociaţii, luaţi în considerare caracterul acestora nonprofit şi posibilitatea de a le găsi într-o situatie financiară proastă sau fără personal disponibil pentru intervenţii. Nu vă îndoiţi de intenţiile bune pentru care au fost create. Vă rugăm să fiţi înţelegători şi răbdători în rezolvarea problemei pentru care aţi iniţiat contactul.

 • În conformitate cu prevederile art.7 din O.G.27/2002, privind reglementarea activităţii de soluţionare a petiţiilor, “petiţiile anonime sau cele în care nu sunt trecute datele de identificare a petiţionarului nu se iau în considerare şi se clasează”
 • Faceți tot posibilul să transmiteți împreună cu scrisoarea dvs. și coordonatele GPS ale locației unde sesisizați o problemă de mediu. Aflați aici cum.
 • Necesar pentru publicarea mesajului pe site. Dacă aveţi deja un cont vă rugăm să vă autentificaţi. Recuperare parolă
 • Mesajul dvs. va fi făcut public imediat şi trimis destinatarilor. Dacă nu doriţi publicarea lui, vă rugăm să utilizaţi adresele din partea stângă pentru contact direct. ProtectiaMediului.org repectă dreptul la confidențialitatea și securitatea datelor personale. Datele dvs. personale nu sunt făcute publice!

3 persoane au scris Asociaţiei ALTA Group
 • În data de 23 august 2017, au fost demarate acțiuni de “toaletare” a crengilor copacilor in Aleea Valea Florilor nr. 3, în grădinile dimprejurul blocului E7, sector 6 de către persoane presupuse a fi angajate Administrației Domeniului Public. La solicitarea mea de a afla legalitatea acțiunii si apartenența muncitorilor la o anumită instituție, am fost Citeşte mai departe…

  Sector 6,
 • Adriana Lupu a scris cu 6 ani în urmă: Apel

  Acum 22 de ani am plantat in cimitirul Bisericii Barbatescu Nou str. Cutitul de Argint nr.1 sector 4 , un brad . Impreuna cu preotul paroh de atunci toti enoriasii bisericii am plantat mai multi brazi si pomi in curtea cimitirului. Preotul paroh din prezent a taiat toti brazii ,taie pomi si arbori sanatosi si Citeşte mai departe…

  Bucuresti sector 4,
 • Rolo a scris cu 7 ani în urmă: Poluare Statie de betoane Tatavura

  Buna ziua, Sunt un locuitor al Cartierului Provis, situat in Sat Glina, Com Glina, situat pe DN 4 la adresa Sos Oltenitei nr. 355, judetul Ilfov si doresc sa va aduc la cunostinta procesul continuu de poluare a aerului, apei si solului pe care il produce Statia de betoane Tatavura, avand ca proprietar pe dl. Citeşte mai departe…

  Com Glina, Sat Glina, Bucuresti-Ilfov
Sari la bara de unelte