Scrie Asociaţiei Alburnus Maior

Asociaţia Alburnus Maior


Contact:

Roşia Montană
0740 280309; 0742 524387; 0745 188444

Adresa de email este vizibilă doar membrilor. Vă rugăm să vă autentificaţi sau să creaţi un cont pentru a primi acces. Este uşor şi rapid!

www.rosiamontana.org

13976
scrisori trimise

Scrie Asociaţiei Alburnus Maior

Asociaţia activează în Roşia Montană, judeţul Alba

Asociaţia Alburnus Maior

Telefon/Fax: 0740 280309; 0742 524387; 0745 188444
Email: alburnusmaior@ngo.ro, calin.capros@yahoo.com, sorana@rosiamontana.ro
Website: www.rosiamontana.org

Înainte de a vă adresa unei asociaţii, luaţi în considerare caracterul acestora nonprofit şi posibilitatea de a le găsi într-o situatie financiară proastă sau fără personal disponibil pentru intervenţii. Nu vă îndoiţi de intenţiile bune pentru care au fost create. Vă rugăm să fiţi înţelegători şi răbdători în rezolvarea problemei pentru care aţi iniţiat contactul.

  • În conformitate cu prevederile art.7 din O.G.27/2002, privind reglementarea activităţii de soluţionare a petiţiilor, “petiţiile anonime sau cele în care nu sunt trecute datele de identificare a petiţionarului nu se iau în considerare şi se clasează”
  • Faceți tot posibilul să transmiteți împreună cu scrisoarea dvs. și coordonatele GPS ale locației unde sesisizați o problemă de mediu. Aflați aici cum.
  • Necesar pentru publicarea mesajului pe site. Dacă aveţi deja un cont vă rugăm să vă autentificaţi. Recuperare parolă
  • Mesajul dvs. va fi făcut public imediat şi trimis destinatarilor în cel mult 24 de ore. Dacă nu doriţi publicarea lui, vă rugăm să utilizaţi adresele din partea stângă pentru contact direct.

1 persoane au scris Asociaţiei Alburnus Maior
  • Petru Ulici a scris cu 7 ani în urmă: Garantii Rosia Montana

    Pentru a verifica buna credinta a celor de la Rosia Montana Gold Corporation, trebuie de inclus in contract ca actionarii firmei raspund solidar cu averea personala pentru orice problema de mediu care apare, (n-ar strica si o garantie a statului Canadian). Asa vom fi siguri ca problemele de mediu se vor rezolva, ca nu se Citeşte mai departe…

    Baia Mare,
Sari la bara de unelte