Scrie Agenţiei pentru Protecţia Mediului Vrancea

Agenţia pentru Protecţia Mediului Vrancea


Tel: 0237 217542; 0237 216812; Fax: 0237 239584
Str. Dinicu Golescu nr.2 , Focsani , Jud. Vrancea Romania
Adresa de email este vizibilă doar membrilor. Vă rugăm să vă autentificaţi sau să creaţi un cont pentru a primi acces. Este uşor şi rapid!

apmvn.anpm.ro

14278
scrisori trimise

Scrie Agenţiei pentru Protecţia Mediului Vrancea

Judeţul Vrancea

Înainte de a scrie, vă rugăm să vă informaţi despre Atribuţiile Agenţiei pentru Protecţia Mediului Vrancea. Asiguraţi-vă că solicitarea dumneavoastră este de competenţa instituţei căreia vă adresaţi. Vă mulţumim!

  • În conformitate cu prevederile art.7 din O.G.27/2002, privind reglementarea activităţii de soluţionare a petiţiilor, “petiţiile anonime sau cele în care nu sunt trecute datele de identificare a petiţionarului nu se iau în considerare şi se clasează”
  • Faceți tot posibilul să transmiteți împreună cu scrisoarea dvs. și coordonatele GPS ale locației unde sesisizați o problemă de mediu. Aflați aici cum.
  • Necesar pentru publicarea mesajului pe site. Dacă aveţi deja un cont vă rugăm să vă autentificaţi. Recuperare parolă
  • Mesajul dvs. va fi făcut public imediat şi trimis destinatarilor. Dacă nu doriţi publicarea lui, vă rugăm să utilizaţi adresele din partea stângă pentru contact direct. ProtectiaMediului.org repectă dreptul la confidențialitatea și securitatea datelor personale. Datele dvs. personale nu sunt făcute publice!

  • Sandica a scris cu 7 ani în urmă: POLUARE FONICA SI MEDIU

    Buna ziua ! Suntem vecini cu Restaurantul Express (Arbanas Marius) , persoane de varsa a treia ,impreuna cu alti vecini ,suntem deranjati noapte de noapte de muzica exgerat de tare ,zgomotul clientilor care stau in curtea restaurantului si pe strada ,tipa injura, urla, trintesc portierele la masini clansoneaza e un haos toata noapte si noapte Citeşte mai departe…

    str.Principala 189 , Suraia, Vrancea, Vrancea
Sari la bara de unelte