Scrie Agenţiei pentru Protecţia Mediului Teleorman

Agenţia pentru Protecţia Mediului Teleorman


Tel: 0728 903503; Tel: 0247 316228 Fax: 0247 316229
Str. Dunării, nr. 1 ,140002, Alexandria, judeţul Teleorman
Adresa de email este vizibilă doar membrilor. Vă rugăm să vă autentificaţi sau să creaţi un cont pentru a primi acces. Este uşor şi rapid!

apmtr.anpm.ro

15231
scrisori trimise

Scrie Agenţiei pentru Protecţia Mediului Teleorman

Judeţul Teleorman

Înainte de a scrie, vă rugăm să vă informaţi despre Atribuţiile Agenţiei pentru Protecţia Mediului Teleorman . Asiguraţi-vă că solicitarea dumneavoastră este de competenţa instituţei căreia vă adresaţi. Vă mulţumim!

 • În conformitate cu prevederile art.7 din O.G.27/2002, privind reglementarea activităţii de soluţionare a petiţiilor, “petiţiile anonime sau cele în care nu sunt trecute datele de identificare a petiţionarului nu se iau în considerare şi se clasează”
 • Faceți tot posibilul să transmiteți împreună cu scrisoarea dvs. și coordonatele GPS ale locației unde sesisizați o problemă de mediu. Aflați aici cum.
 • Necesar pentru publicarea mesajului pe site. Dacă aveţi deja un cont vă rugăm să vă autentificaţi. Recuperare parolă
 • Mesajul dvs. va fi făcut public imediat şi trimis destinatarilor. Dacă nu doriţi publicarea lui, vă rugăm să utilizaţi adresele din partea stângă pentru contact direct. ProtectiaMediului.org repectă dreptul la confidențialitatea și securitatea datelor personale. Datele dvs. personale nu sunt făcute publice!

 • Gheorghe a scris cu 2 saptamani în urmă: Depozitare dejecții domeniul public

  În loc Valea Cireșului Com Botoroaga numita Ovidiu Aurelian depozitează dejecțiile de la porci și restul animalelor de curte pe dom public str Mori la o distanță de 10/15m de locuință mea unde degajă un miros insuportabil am încercat să-i spun că e un miros neplăcut la care dansa mia solicitat să-mi mut casa.Cu respect Citeşte mai departe…

  Botoroaga, Teleorman
 • NICULAE a scris cu 5 luni în urmă: FOCAR DE INFECȚIE

  Bună ziua, În com.Mereni de Sus,pe strada Bucureşti la nr. 317 stă un cetățean care ține curtea plina de tot felul de gunoaie,din poartă până în fundul grădinii. Primarul avândul votant,cu putere de convingere şi a altora,fiind şi dascăl îl lasă cum vrea el.

  Mereni de sus, Teleorman
 • Ionut a scris cu 8 luni în urmă: Incendiu

  Incendieri

  Pietroșani, Teleorman
 • Augustin Saioc a scris cu 2 ani în urmă: Reclamatie

  buna ziua! doresc sa fac o sesizare vecinului meu,care a obtinut autorizatie de functionare si mediu a unui service auto intr-e case de locuit si unde in permanenta este un vacarm.pe langa faptul ca nu se poate folosi baia personala ca d-ul Bodil Florin propietarul acestui service,deverseaza diluanti in sistemul de canalizare,strada este impracticabila in Citeşte mai departe…

  Tr-Magurele, Teleorman
 • Madalina Mada a scris cu 2 ani în urmă: Gunoi menajer

  Buna ziua, va rog suport si informatii legate de contractul pentru ridicarea gunoiului menajer din comuna Mereni de Sus. Mentionez ca din luna ianuarie 2018 primaria nu mai are contract cu firma de salubritate decat pentru persoanele juridice. In aceste conditii fiecare gospodarie se descurca cum poate cu gunoiul menajer. Este legal ca primaria sa Citeşte mai departe…

  , Teleorman
Sari la bara de unelte