Scrie Agenţiei pentru Protecţia Mediului Gorj

Agenţia pentru Protecţia Mediului Gorj


Tel: 0253 215384; Fax: 0253 212892
Str. Unirii nr. 76, Tg. Jiu Jud.Gorj, CP 210143
Adresa de email este vizibilă doar membrilor. Vă rugăm să vă autentificaţi sau să creaţi un cont pentru a primi acces. Este uşor şi rapid!

apmgj.anpm.ro

16009
scrisori trimise

Scrie Agenţiei pentru Protecţia Mediului Gorj

Judeţul Gorj

Înainte de a scrie, vă rugăm să vă informaţi despre Atribuţiile Agenţiei pentru Protecţia Mediului Gorj . Asiguraţi-vă că solicitarea dumneavoastră este de competenţa instituţei căreia vă adresaţi. Vă mulţumim!

 • În conformitate cu prevederile art.7 din O.G.27/2002, privind reglementarea activităţii de soluţionare a petiţiilor, “petiţiile anonime sau cele în care nu sunt trecute datele de identificare a petiţionarului nu se iau în considerare şi se clasează”
 • Faceți tot posibilul să transmiteți împreună cu scrisoarea dvs. și coordonatele GPS ale locației unde sesisizați o problemă de mediu. Aflați aici cum.
 • Necesar pentru publicarea mesajului pe site. Dacă aveţi deja un cont vă rugăm să vă autentificaţi. Recuperare parolă
 • Mesajul dvs. va fi făcut public imediat şi trimis destinatarilor. Dacă nu doriţi publicarea lui, vă rugăm să utilizaţi adresele din partea stângă pentru contact direct. ProtectiaMediului.org repectă dreptul la confidențialitatea și securitatea datelor personale. Datele dvs. personale nu sunt făcute publice!

 • Cristina a scris cu 1 saptamana în urmă: Colectare placi azbest

  In curtea unei case de langa Fantana Samboteanu sunt niste constructii auxiliare cu placi de azbest si am dori eliminarea lor din zona. Proprietarii sunt de acord. Cum se procedeaza ? Astept un raspuns. Multumesc

  Targu Jiu, Gorj
 • Margareta a scris cu 1 luna în urmă: Petiție

  Sunt Lazaroiu Zoia și am o proprietate în comuna Slivilești jud Gorj,str Principala. Nr 96.Mergand acolo pt a face rânduielile ortodoxe pt mama mea care a decedat ,în dat 7/08/2021 am găsit depozitat în grădina mea moloz de la demolarea unei case.M-am informat cine a putut face asta și am aflat că se numește Braindusescu Citeşte mai departe…

  Dragomirești-Vale,
 • neinregistrat a scris cu 1 an în urmă: Sesizare

  In data de 01 07 2020 autobetoniera GJ 52 HVY a fost curatata de catre conducatorul acesteia pe strada Costache Negruzzi pe marginea drumului intre numerele 14 si 18C.Acelasi lucru s-a intimplat si in data de 30 06 2020 .

  ,
 • Popescu a scris cu 2 ani în urmă: Poluarea fonică

  Bună ziua! Locuiesc de 1 an intr-un cartier considerat a fi unul liniștit, dar se pare că au fost uitate ghilimelele de rigoare. În vecinătatea mea se află firma Eden- monumente funerare. Din păcate , deși statutul firmei este ” comercializarea monumentelor funerare” ,în fiecare zi sunt obligată să suport zgomotele mai mult decât insuportabile Citeşte mai departe…

  Tg Jiu, Gorj
 • Adrian Buiurea a scris cu 3 ani în urmă: Azotat de amoniu la alimentara

  In comuna Danesti,sat Bara la magazinul alimentar al sc Succes nic com srl .printre paine,legume si mezeluri sunt depozitati zeci de saci de azotat de amoniu Va rugam sa luati masuri

  Danesti, Gorj
Sari la bara de unelte