Scrie Agenţiei pentru Protecţia Mediului Constanţa

Agenţia pentru Protecţia Mediului Constanţa


Tel/Fax: 0241 546596; 0241 546696; 0241 543717
Str. Unirii nr.23, Constanţa
Adresa de email este vizibilă doar membrilor. Vă rugăm să vă autentificaţi sau să creaţi un cont pentru a primi acces. Este uşor şi rapid!

apmct.anpm.ro

15421
scrisori trimise

Scrie Agenţiei pentru Protecţia Mediului Constanţa

Judeţul Constanţa

Înainte de a scrie, vă rugăm să vă informaţi despre Atribuţiile Agenţiei pentru Protecţia Mediului Constanţa . Asiguraţi-vă că solicitarea dumneavoastră este de competenţa instituţei căreia vă adresaţi. Vă mulţumim!

 • În conformitate cu prevederile art.7 din O.G.27/2002, privind reglementarea activităţii de soluţionare a petiţiilor, “petiţiile anonime sau cele în care nu sunt trecute datele de identificare a petiţionarului nu se iau în considerare şi se clasează”
 • Faceți tot posibilul să transmiteți împreună cu scrisoarea dvs. și coordonatele GPS ale locației unde sesisizați o problemă de mediu. Aflați aici cum.
 • Necesar pentru publicarea mesajului pe site. Dacă aveţi deja un cont vă rugăm să vă autentificaţi. Recuperare parolă
 • Mesajul dvs. va fi făcut public imediat şi trimis destinatarilor. Dacă nu doriţi publicarea lui, vă rugăm să utilizaţi adresele din partea stângă pentru contact direct. ProtectiaMediului.org repectă dreptul la confidențialitatea și securitatea datelor personale. Datele dvs. personale nu sunt făcute publice!

 • Gabriela a scris cu 5 luni în urmă: Lebede decedate

  Buna seara! Numele meu este Gabriela Dumitrache. Am fost informata ca pe data de 04.01.2021, mai multe lebede au fost vazute moarte in santierul naval din Constanta. Voi atasa poze. Reaponsabilii santierului le-au adunat imediat fara a se sesiza. Cel mai probabil cauza mortii lebedelor este poluarea cu substante otravitoare. Va rog frumos sa demarati Citeşte mai departe…

  Constanta,
 • Buna ziua, Rog luati masuri contra crescatoriei de porci aflate intre localitatea Lumina si Navodari, deoarece arunca dejectiile pe camp si nu mai putem suporta mirosul puternic din fiecare seara. Am mai facut sesizari, dar nu s-a luat nicio masura. Va rog sa ne ajutati, deoarece multi locuitori din Lumina si Navodari se plang de Citeşte mai departe…

  LUMINA, Constanta
 • Romeo Avraam a scris cu 8 luni în urmă: Petiție!!

  Buna ziua! Mă numesc Prica Romeo locuiesc în Constanța strada Alexandru Lăpușneanu Nr 112 Bl L8 Sc B ap 31et2,sunt mutat in acest bloc de aproximativ 4 ani ,timp in care am trăit și trăiesc o adevărată teroare.Vecinul meu de deasupra apartamentului meu domnul Ali Memet Eldar,proprietarul apartamentului 35 el sau cel care a locuit Citeşte mai departe…

  Constanta,
 • neinregistrat a scris cu 1 an în urmă: Tarla de oi

  Buna ziua. Ma numesc Decu Robert a-și vrea sa fac o reclamatie are o tarla de oi in jur la vro 500,600 si tot balegarul din tarla si din sarivan e la 20 de metri de usa casei mele nu mai suport mirosul intra si in casa va mulțumesc

  ,
 • Anisoara a scris cu 1 an în urmă: Curățarea gunoaielor din rezervatii

  Bună ziua, Cine trebuie să facă curățenie în rezervatii? În rezervația Fântânița-Murfatlar există de ani buni o cantitate imensă de gunoaie.

  CUMPĂNA,
Sari la bara de unelte