Scrie Agenţiei pentru Protecţia Mediului Bucureşti

Agenţia pentru Protecţia Mediului Bucureşti


Tel: 0212 071101; 0212 071102; Fax: 0212 071103
Aleea Lacul Morii, Nr.1, Sector 6, Bucureşti, Cod Poştal 060841
Adresa de email este vizibilă doar membrilor. Vă rugăm să vă autentificaţi sau să creaţi un cont pentru a primi acces. Este uşor şi rapid!

arpmbuc.anpm.ro

14293
scrisori trimise

Scrie Agenţiei pentru Protecţia Mediului Bucureşti

Judeţul Bucureşti

Înainte de a scrie, vă rugăm să vă informaţi despre Atribuţiile Agenţiei pentru Protecţia Mediului Bucureşti . Asiguraţi-vă că solicitarea dumneavoastră este de competenţa instituţei căreia vă adresaţi. Vă mulţumim!

 • În conformitate cu prevederile art.7 din O.G.27/2002, privind reglementarea activităţii de soluţionare a petiţiilor, “petiţiile anonime sau cele în care nu sunt trecute datele de identificare a petiţionarului nu se iau în considerare şi se clasează”
 • Faceți tot posibilul să transmiteți împreună cu scrisoarea dvs. și coordonatele GPS ale locației unde sesisizați o problemă de mediu. Aflați aici cum.
 • Necesar pentru publicarea mesajului pe site. Dacă aveţi deja un cont vă rugăm să vă autentificaţi. Recuperare parolă
 • Mesajul dvs. va fi făcut public imediat şi trimis destinatarilor. Dacă nu doriţi publicarea lui, vă rugăm să utilizaţi adresele din partea stângă pentru contact direct. ProtectiaMediului.org repectă dreptul la confidențialitatea și securitatea datelor personale. Datele dvs. personale nu sunt făcute publice!

 • Ieri, 25 sept 2020, seara, ora 20.30 vantul a adus in zona Stefan cel mare, Dorobantilor, Iancu de Hunedoara, un puternic si persistent miros de ars si fum. Va rog sa ma informati ce a produs acest incident. Vad ca nu sunt singura care sesizeaza problema grava. Multumesc

  Sector 1, Bucuresti-Ilfov
 • Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu informatiile si documentatia necesara pentru obtinerea Autorizatiei de mediu pentru emiterea Autorizatiei de functionare a unitatilor de alimentatie publica, altele decat hoteluri. Va rog sa clarificati diferenta dintre Autorizatie de mediu si Declaratia pe propria raspundere, precum si valabilitatea acestor documente. Multumesc pentru sprijin!

  BUCURESTI/SECTOR 1,
 • Vladimir a scris cu 1 luna în urmă: Sesizare -Reclamatie

  De aproximativ 3 saptamani in strada Aleea Luncsoara ,in spatele magazinului Mega Image Lizeanu , langa punctul termic Luncsoara un de exista un mic spatiu verde ADP Sector 2 executa lucrari de reamenajare cu echipe de muncitori echipate cu insemnele ADP , fara toaleta ecologica si intreaga formatie de lucru urineaza si isi fac necesitatile Citeşte mai departe…

  Bucuresti Sector 2,
 • Marin Cojocaru a scris cu 1 an în urmă: Depozitare deseuri

  Va supun atentiei urmatoarea situatie. Pe terenul viran din Str. Bratarii si Drum Gura Siriului sunt depozitate zilnic cantitati mari de deseuri de toate ripurile. Depozitarea se face chiar si pe timpul noptii dupa care se aseaza pamint. desi au fost sezizate autoritatile locale nu s-au luat niciun fel de masuri – se depoziteaza in Citeşte mai departe…

  3,
 • Bună ziua, locuiesc în cartierul Militari rezidence Chiajna, nu știu ce se întâmplă în aceasta zona deoarece de un an de zile de când locuiesc aici nu am simțit niciodată un aer curat. Miroase groaznic a fum pe tot parcursul zilei, mirosul de afară persista și în casă, intra chiar și cu ferestrele închise, dacă Citeşte mai departe…

  Chiajna,
Sari la bara de unelte