Scrie Agenţiei pentru Protecţia Mediului Braşov

Agenţia pentru Protecţia Mediului Braşov


Tel: 0268 419013; 0368 409124; Fax: 0268 417292
Str.Politehnicii nr.3, Braşov Jud.Braşov, cod 500019
Adresa de email este vizibilă doar membrilor. Vă rugăm să vă autentificaţi sau să creaţi un cont pentru a primi acces. Este uşor şi rapid!

apmbv.anpm.ro

14282
scrisori trimise

Scrie Agenţiei pentru Protecţia Mediului Braşov

Judeţul Braşov

Înainte de a scrie, vă rugăm să vă informaţi despre Atribuţiile Agenţiei pentru Protecţia Mediului Braşov . Asiguraţi-vă că solicitarea dumneavoastră este de competenţa instituţei căreia vă adresaţi. Vă mulţumim!

 • În conformitate cu prevederile art.7 din O.G.27/2002, privind reglementarea activităţii de soluţionare a petiţiilor, “petiţiile anonime sau cele în care nu sunt trecute datele de identificare a petiţionarului nu se iau în considerare şi se clasează”
 • Faceți tot posibilul să transmiteți împreună cu scrisoarea dvs. și coordonatele GPS ale locației unde sesisizați o problemă de mediu. Aflați aici cum.
 • Necesar pentru publicarea mesajului pe site. Dacă aveţi deja un cont vă rugăm să vă autentificaţi. Recuperare parolă
 • Mesajul dvs. va fi făcut public imediat şi trimis destinatarilor. Dacă nu doriţi publicarea lui, vă rugăm să utilizaţi adresele din partea stângă pentru contact direct. ProtectiaMediului.org repectă dreptul la confidențialitatea și securitatea datelor personale. Datele dvs. personale nu sunt făcute publice!

 • Jeno a scris cu 3 saptamani în urmă: Poluare aer fum toxic

  GPS 45.660718, 25599915 Buna seara, Am o mare problema si va rog din suflet sa ma ajutati s-o rezolv cat mai urgent posibil. Este vorba despre fumul toxic emis prin hornul vecinului meu, Barsan Sorin, care arde in soba din casa nu stiu ce combustibil. Fumul are un miros atat de puternic, ca persista in Citeşte mai departe…

  Brasov, Brasov
 • Madalina a scris cu 1 luna în urmă: Poluare fonică construcție

  Buna ziua, doresc sa va informez ca pe strada Nicolae labis nr 15 se construiește un bloc de apartamente, supărarea noastră este ca poluarea fonică este mult prea mare pentru noi ca și vecini, construcția este foarte aproape de clădirea noastră, avem copii pe care nu putem sa ii adormit sa ii liniștim pentru chiar Citeşte mai departe…

  Brasov, Brasov
 • neinregistrat a scris cu 4 luni în urmă: Mirosuri pestilentiale

  Buna ziua, scriu aceasta sesizare pentru ca locuiesc in Triaj , Brasov si aerul din acest cartier esti irespirabil din cauza gropii de gunoi. Va rugam sa luati masuri in rezolvarea acestei probleme. Nu putem deschide geamurile sa aerisim ptr ca afara nu e aer, e un miros ingrozitor. Si asta dureaza de prea mult Citeşte mai departe…

  ,
 • Buna ziua ma numesc Fliusca Florin si locuiesc in Brasov Str Baciului Nr 17B paralel cu strada Baciului la aproximativ 500m trece raul Ghimbasel Doresc sa fac o reclamatie in legatura cu acest rau care in fiecare seara dupa ce se intuneca intre orele 19 si 22 cateodata si mai devreme acest rau miroase ingrozitor Citeşte mai departe…

  Brasov,
 • Buna ziua, doresc sa cumparam pentru biseirca Schimbarea la Fata Brasov un automobil electric. Cum putem achizitiona un astefel de automobil?

  Brasov,
Sari la bara de unelte