de Bostan

Depozitare deseuri periculoase&menajer&reciclabil neconform

3 mai - Acesta este un mesaj la petiţia "Exemplu petitie: Titlul petitiei" către Destinatarul petitiei

Buna dimineata,
De ceva timp sa deschis pe strada Salcamilor nr.46 ,sat Dudu,Jud.Ilfov,un magazin ”LA DOI PASI”,din nefericire acest magazin nu respecta nici o norma de depozitare a deseurilor.”În conformitate cu prevederile Directivei 98/2008, transpusă în legislația românească prin Legea nr. 211 / 2011 privind regimul deșeurilor, producătorii și deținătorii de deșeuri au obligația să identifice deșeurile și să asigure valorificarea sau eliminarea acestora prin mijloace proprii sau prin predarea deșeurilor proprii unor unități autorizate, în vederea valorificării sau eliminării acestora.”
Am avut nenumarate sesizari verbale cu angajatii magazinului referitor la depozitarea deseurilor dar nu am reusit sa avem un rezultat.
in fiecare zi pe strada sunt imprastiate deseuri provenite din activitatea acestui magazin,acum avem si masti de unica folosinta si manusi pe care angajatii magazinului le arunca in cutiile din fata magazinului.

Mai multe despre petiţia "Exemplu petitie: Titlul petitiei": Solicitările și argumentele petiției, pe larg. Solicitările și argumentele petiției, pe larg. Solicitările și argumentele petiției, pe larg. Solicitările și argumentele petiției, pe larg. Solicitările și argumentele petiției, pe larg. Solicitările și argumentele petiției, pe larg. Solicitările și argumentele petiției, pe larg. Solicitările și argumentele petiției, pe larg. Solicitările și argumentele Citeşte mai departe...

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Dacă aţi primit un răspuns personal, despre care credeţi că ar putea fi util şi altor persoane, vă rugăm să îl publicaţi aici.

Sari la bara de unelte