Primaria Sectorul 4 Bucureşti

Primăria Sectorul 4 Bucureşti


Adresa primăriei:
Str. G. Cosbuc nr. 6-16, sector 4, Bucureşti 0213 359280
Adresa de email este vizibilă doar membrilor. Vă rugăm să vă autentificaţi sau să creaţi un cont pentru a primi acces. Este uşor şi rapid!

www.ps4.ro

Centre de colectare deșeuri Sectorul 4 Bucureşti

0
scrisori trimise

Scrie primarului Sectorului 4, Popescu Cristian-Victor Piedone

ales primar în Sectorul 4 Bucureşti, judeţul Bucureşti, circumscriptia nr. 4, cu 100558 voturi valabil exprimate.

Primarul conduce serviciile publice locale şi ia decizii asupra cheltuirii bugetului oraşului sau comunei, alături de consiliul local. Despre atribuţiile primarului...

  • În conformitate cu prevederile art.7 din O.G.27/2002, privind reglementarea activităţii de soluţionare a petiţiilor, “petiţiile anonime sau cele în care nu sunt trecute datele de identificare a petiţionarului nu se iau în considerare şi se clasează”
  • Faceți tot posibilul să transmiteți împreună cu scrisoarea dvs. și coordonatele GPS ale locației unde sesisizați o problemă de mediu. Aflați aici cum.
  • Necesar pentru publicarea mesajului pe site. Dacă aveţi deja un cont vă rugăm să vă autentificaţi. Recuperare parolă
  • Mesajul dvs. va fi făcut public imediat şi trimis destinatarilor. Dacă nu doriţi publicarea lui, vă rugăm să utilizaţi adresele din partea stângă pentru contact direct. ProtectiaMediului.org repectă dreptul la confidențialitatea și securitatea datelor personale. Datele dvs. personale nu sunt făcute publice!

Fii primul care scrie primarului Sectorului 4 Bucureşti, Popescu Cristian-Victor Piedone, ales cu 100558 voturi