Primaria Vişeu de Sus

Primăria Vişeu de Sus


Primar Coman Vasile, din partea formaţiunii politice: Candidat Independent


Adresa primăriei:
Str. 22 Decembrie nr. 19 0262 354340; Fax: 0262 352990
Adresa de email este vizibilă doar membrilor. Vă rugăm să vă autentificaţi sau să creaţi un cont pentru a primi acces. Este uşor şi rapid!

Centre de colectare deșeuri Vişeu de Sus

15421
scrisori trimise

Scrie primarului oraşului Vişeu de Sus, Coman Vasile

ales primar în Vişeu de Sus, judeţul Maramureş, circumscriptia nr. 13, cu 2401 voturi valabil exprimate.

Primarul conduce serviciile publice locale şi ia decizii asupra cheltuirii bugetului oraşului sau comunei, alături de consiliul local. Despre atribuţiile primarului...

  • În conformitate cu prevederile art.7 din O.G.27/2002, privind reglementarea activităţii de soluţionare a petiţiilor, “petiţiile anonime sau cele în care nu sunt trecute datele de identificare a petiţionarului nu se iau în considerare şi se clasează”
  • Faceți tot posibilul să transmiteți împreună cu scrisoarea dvs. și coordonatele GPS ale locației unde sesisizați o problemă de mediu. Aflați aici cum.
  • Necesar pentru publicarea mesajului pe site. Dacă aveţi deja un cont vă rugăm să vă autentificaţi. Recuperare parolă
  • Mesajul dvs. va fi făcut public imediat şi trimis destinatarilor. Dacă nu doriţi publicarea lui, vă rugăm să utilizaţi adresele din partea stângă pentru contact direct. ProtectiaMediului.org repectă dreptul la confidențialitatea și securitatea datelor personale. Datele dvs. personale nu sunt făcute publice!

2 persoane au scris primarului oraşului Vişeu de Sus, Coman Vasile, ales cu 2401 voturi
  • buna ziua va aduc la cunostinta ca in orasul viseu de sus strada 1 mai nr.12 funcționează un asa zis orfelinat de 17 ani care ignora toate normele existente in vigoare nu exista nici un fel de acreditare sau autorizatie de functionare , nu exista nici in fel de aviz de la mediu ,sanitar ,sanitar Citeşte mai departe…

    Viseu de Sus, Maramures
  • Bela a scris cu 8 ani în urmă: Untitled_1
    Viseu de Sus, Maramures
Sari la bara de unelte