Primaria Vicovu de Sus

Primăria Vicovu de Sus


Primar Schipor Gheorghe, din partea formaţiunii politice: Uniunea Social Liberală


Adresa primăriei:
Str. Principala nr. 756A 0230 413343, 413006; Fax: 0230 413343
Adresa de email este vizibilă doar membrilor. Vă rugăm să vă autentificaţi sau să creaţi un cont pentru a primi acces. Este uşor şi rapid!

www.primariavicovudesus.ro

Centre de colectare deșeuri Vicovu de Sus

15781
scrisori trimise

Scrie primarului oraşului Vicovu de Sus, Schipor Gheorghe

ales primar în Vicovu de Sus, judeţul Suceava, circumscriptia nr. 16, cu 2501 voturi valabil exprimate.

Primarul conduce serviciile publice locale şi ia decizii asupra cheltuirii bugetului oraşului sau comunei, alături de consiliul local. Despre atribuţiile primarului...

  • În conformitate cu prevederile art.7 din O.G.27/2002, privind reglementarea activităţii de soluţionare a petiţiilor, “petiţiile anonime sau cele în care nu sunt trecute datele de identificare a petiţionarului nu se iau în considerare şi se clasează”
  • Faceți tot posibilul să transmiteți împreună cu scrisoarea dvs. și coordonatele GPS ale locației unde sesisizați o problemă de mediu. Aflați aici cum.
  • Necesar pentru publicarea mesajului pe site. Dacă aveţi deja un cont vă rugăm să vă autentificaţi. Recuperare parolă
  • Mesajul dvs. va fi făcut public imediat şi trimis destinatarilor. Dacă nu doriţi publicarea lui, vă rugăm să utilizaţi adresele din partea stângă pentru contact direct. ProtectiaMediului.org repectă dreptul la confidențialitatea și securitatea datelor personale. Datele dvs. personale nu sunt făcute publice!

1 persoane au scris primarului oraşului Vicovu de Sus, Schipor Gheorghe, ales cu 2501 voturi
  • Bună ziua. Domnule primar va rog rezolvați problema deșeurilor arse zilnic in prund ca ne intoxicam zi de zi. Este un aer irespirabil în fiecare zi spre seara…chiar nu vă pasa de sănătatea noastră că asta e cea mai importanta. Dacă nu luați masuri cât mai urgente sa știți ca o sa fie reclamații și Citeşte mai departe…

    Vicovu de Sus, Suceava
Sari la bara de unelte