Primaria Pătârlagele

Primăria Pătârlagele


Primar Gherghiceanu Ion, din partea formaţiunii politice: Partidul Naţional Liberal


Adresa primăriei:
Str. Nicolae Balcescu nr. 108 0238 550001, 550185; Fax: 0238 550966, 550001
Adresa de email este vizibilă doar membrilor. Vă rugăm să vă autentificaţi sau să creaţi un cont pentru a primi acces. Este uşor şi rapid!

Centre de colectare deșeuri Pătârlagele

15416
scrisori trimise

Scrie primarului oraşului Pătârlagele, Gherghiceanu Ion

ales primar în Pătârlagele, judeţul Buzău, circumscriptia nr. 4, cu 2984 voturi valabil exprimate.

Primarul conduce serviciile publice locale şi ia decizii asupra cheltuirii bugetului oraşului sau comunei, alături de consiliul local. Despre atribuţiile primarului...

  • În conformitate cu prevederile art.7 din O.G.27/2002, privind reglementarea activităţii de soluţionare a petiţiilor, “petiţiile anonime sau cele în care nu sunt trecute datele de identificare a petiţionarului nu se iau în considerare şi se clasează”
  • Faceți tot posibilul să transmiteți împreună cu scrisoarea dvs. și coordonatele GPS ale locației unde sesisizați o problemă de mediu. Aflați aici cum.
  • Necesar pentru publicarea mesajului pe site. Dacă aveţi deja un cont vă rugăm să vă autentificaţi. Recuperare parolă
  • Mesajul dvs. va fi făcut public imediat şi trimis destinatarilor. Dacă nu doriţi publicarea lui, vă rugăm să utilizaţi adresele din partea stângă pentru contact direct. ProtectiaMediului.org repectă dreptul la confidențialitatea și securitatea datelor personale. Datele dvs. personale nu sunt făcute publice!

1 persoane au scris primarului oraşului Pătârlagele, Gherghiceanu Ion, ales cu 2984 voturi
  • Domnule primar, In urma sesizarii facute de sotul meu luni cu privire la deseurile menajere aruncate de vecina mea Radută Silvia, aceasta ne spune ca dumneavoastra i-ati spus ca nu este nici o problema și ca nu se simte nici un miros nici de la deseurile aruncate pe strada, nici de la animalele si grajdul Citeşte mai departe…

    Sat Sibiciu de Sus,
Sari la bara de unelte