Primaria Otopeni

Primăria Otopeni


Primar Gheorghe Constantin Silviu, din partea formaţiunii politice: Partidul Naţional Liberal


Adresa primăriei:
Str. 23 August nr. 10 021 3520033, 3520036; Fax: 021 3520034
Adresa de email este vizibilă doar membrilor. Vă rugăm să vă autentificaţi sau să creaţi un cont pentru a primi acces. Este uşor şi rapid!

www.otopeniro.ro

Centre de colectare deșeuri Otopeni

15978
scrisori trimise

Scrie primarului oraşului Otopeni, Gheorghe Constantin Silviu

ales primar în Otopeni, judeţul Ilfov, circumscriptia nr. 5, cu 5686 voturi valabil exprimate.

Primarul conduce serviciile publice locale şi ia decizii asupra cheltuirii bugetului oraşului sau comunei, alături de consiliul local. Despre atribuţiile primarului...

  • În conformitate cu prevederile art.7 din O.G.27/2002, privind reglementarea activităţii de soluţionare a petiţiilor, “petiţiile anonime sau cele în care nu sunt trecute datele de identificare a petiţionarului nu se iau în considerare şi se clasează”
  • Faceți tot posibilul să transmiteți împreună cu scrisoarea dvs. și coordonatele GPS ale locației unde sesisizați o problemă de mediu. Aflați aici cum.
  • Necesar pentru publicarea mesajului pe site. Dacă aveţi deja un cont vă rugăm să vă autentificaţi. Recuperare parolă
  • Mesajul dvs. va fi făcut public imediat şi trimis destinatarilor. Dacă nu doriţi publicarea lui, vă rugăm să utilizaţi adresele din partea stângă pentru contact direct. ProtectiaMediului.org repectă dreptul la confidențialitatea și securitatea datelor personale. Datele dvs. personale nu sunt făcute publice!

1 persoane au scris primarului oraşului Otopeni, Gheorghe Constantin Silviu, ales cu 5686 voturi
  • Ingrid a scris cu 5 zile în urmă: Combaterea ambroziei

    Buna ziua Domnule Primar, Ma adresez dumneavoastra in speranta ca in acest fel se vor lua masuri privind combaterea ambroziei si a buruienilor aflate in imediata vecinatate a casei mele, pe un teren de cca 8000mp, situat intre case si curti ingrijite, teren aflat in proprietatea Dlui Tanase Florin, la adresa Str Drumul Odaii nr Citeşte mai departe…

    Otopeni,
Sari la bara de unelte