Primaria Mizil

Primăria Mizil


Primar Proşcan Emil, din partea formaţiunii politice: Uniunea Social Liberală


Adresa primăriei:
B-dul Unirii nr. 14 0244 250027; Fax: 0244 251120
Adresa de email este vizibilă doar membrilor. Vă rugăm să vă autentificaţi sau să creaţi un cont pentru a primi acces. Este uşor şi rapid!

www.primaria-mizil.ro

13977
scrisori trimise

Scrie primarului oraşului Mizil, Proşcan Emil

ales primar în Mizil, judeţul Prahova, circumscriptia nr. 9, cu 4504 voturi valabil exprimate.

Primarul conduce serviciile publice locale şi ia decizii asupra cheltuirii bugetului oraşului sau comunei, alături de consiliul local. Despre atribuţiile primarului...

  • În conformitate cu prevederile art.7 din O.G.27/2002, privind reglementarea activităţii de soluţionare a petiţiilor, “petiţiile anonime sau cele în care nu sunt trecute datele de identificare a petiţionarului nu se iau în considerare şi se clasează”
  • Faceți tot posibilul să transmiteți împreună cu scrisoarea dvs. și coordonatele GPS ale locației unde sesisizați o problemă de mediu. Aflați aici cum.
  • Necesar pentru publicarea mesajului pe site. Dacă aveţi deja un cont vă rugăm să vă autentificaţi. Recuperare parolă
  • Mesajul dvs. va fi făcut public imediat şi trimis destinatarilor în cel mult 24 de ore. Dacă nu doriţi publicarea lui, vă rugăm să utilizaţi adresele din partea stângă pentru contact direct.

1 persoane au scris primarului oraşului Mizil, Proşcan Emil, ales cu 4504 voturi
  • As dori sa va aduc la cunostinta ca in orasul Mizil o casa situata la adresa str democratiei nr 8 fiind abandonata a ajuns o adevarata rampa de gunoi …prin aruncarea zilnica a deseurilor gunoiul provenind de la locuitori acestui oras…reziduri alimentare,,,reziduri ….de orice fell….animale in putrefactie din aceest motiv locul este de un adevarat Citeşte mai departe…

    Mizil, Prahova
Sari la bara de unelte