Primaria Mihăileşti

Primăria Mihăileşti


Primar Dobre Mihai, din partea formaţiunii politice: Partidul Naţional Liberal


Adresa primăriei:
Str. Bucureşti nr. 142 0246 278004; Fax: 0246 278392
Adresa de email este vizibilă doar membrilor. Vă rugăm să vă autentificaţi sau să creaţi un cont pentru a primi acces. Este uşor şi rapid!

14020
scrisori trimise

Scrie primarului oraşului Mihăileşti, Dobre Mihai

ales primar în Mihăileşti, judeţul Giurgiu, circumscriptia nr. 3, cu 5218 voturi valabil exprimate.

Primarul conduce serviciile publice locale şi ia decizii asupra cheltuirii bugetului oraşului sau comunei, alături de consiliul local. Despre atribuţiile primarului...

  • În conformitate cu prevederile art.7 din O.G.27/2002, privind reglementarea activităţii de soluţionare a petiţiilor, “petiţiile anonime sau cele în care nu sunt trecute datele de identificare a petiţionarului nu se iau în considerare şi se clasează”
  • Faceți tot posibilul să transmiteți împreună cu scrisoarea dvs. și coordonatele GPS ale locației unde sesisizați o problemă de mediu. Aflați aici cum.
  • Necesar pentru publicarea mesajului pe site. Dacă aveţi deja un cont vă rugăm să vă autentificaţi. Recuperare parolă
  • Mesajul dvs. va fi făcut public imediat şi trimis destinatarilor în cel mult 24 de ore. Dacă nu doriţi publicarea lui, vă rugăm să utilizaţi adresele din partea stângă pentru contact direct.

1 persoane au scris primarului oraşului Mihăileşti, Dobre Mihai, ales cu 5218 voturi
  • Catre Domnul Primar al Orasului Mihailesti Va informez ca detin o proprietate in Satul Popesti, str. Doctorasului, judetul Giurgiu, arondat Primariei Orasului Mihailesti, iar de mai bine de 8 ani, satenii arunca gunoiul in strada Doctorasului(care incepe din strada Paltinului) si imprejurimi, facand imposibila trecerea pe aceasta strada. Am facut nenumarate sesizari la Primaria Orasului Citeşte mai departe…

    Sat Popesti, str Doctorasului(din Strada Paltinului), judetul Giurgiu, Giurgiu
Sari la bara de unelte