Primaria Haţeg

Primăria Haţeg


Adresa primăriei:
Pia]a Unirii nr. 6 0354 808120, 808121, 808122, 808123, 0254 770257; Fax: 0254 777756
Adresa de email este vizibilă doar membrilor. Vă rugăm să vă autentificaţi sau să creaţi un cont pentru a primi acces. Este uşor şi rapid!

www.primaria-hateg.rdslink.ro

Centre de colectare deșeuri Haţeg

16009
scrisori trimise

Scrie primarului oraşului Haţeg, Goia Marcel Adrian

ales primar în Haţeg, judeţul Hunedoara, circumscriptia nr. 11, cu 3636 voturi valabil exprimate.

Primarul conduce serviciile publice locale şi ia decizii asupra cheltuirii bugetului oraşului sau comunei, alături de consiliul local. Despre atribuţiile primarului...

  • În conformitate cu prevederile art.7 din O.G.27/2002, privind reglementarea activităţii de soluţionare a petiţiilor, “petiţiile anonime sau cele în care nu sunt trecute datele de identificare a petiţionarului nu se iau în considerare şi se clasează”
  • Faceți tot posibilul să transmiteți împreună cu scrisoarea dvs. și coordonatele GPS ale locației unde sesisizați o problemă de mediu. Aflați aici cum.
  • Necesar pentru publicarea mesajului pe site. Dacă aveţi deja un cont vă rugăm să vă autentificaţi. Recuperare parolă
  • Mesajul dvs. va fi făcut public imediat şi trimis destinatarilor. Dacă nu doriţi publicarea lui, vă rugăm să utilizaţi adresele din partea stângă pentru contact direct. ProtectiaMediului.org repectă dreptul la confidențialitatea și securitatea datelor personale. Datele dvs. personale nu sunt făcute publice!

1 persoane au scris primarului oraşului Haţeg, Goia Marcel Adrian, ales cu 3636 voturi
  • Alisa Bencau a scris cu 7 ani în urmă: Deseuri aruncate pe apa

    Buna seara! E o problema in satul in care locuiesc, si mi se pare îngrozitor ca persista intr-o vreme in care se presupune ca oamenii sunt civilizati. Cam 50% din locuitorii satului, arunca seara de seara, de ani de zile, plasele cu deseuri de peste zi. Ba chiar unii au teava direct din curte care Citeşte mai departe…

    , Hunedoara
Sari la bara de unelte