Primaria Gura Humorului

Primăria Gura Humorului


Primar Ursăciuc Ioan-Marius, din partea formaţiunii politice: Uniunea Social Liberală


Adresa primăriei:
P-ta Republicii nr. 10 0230 235051; Fax: 0230 230940
Adresa de email este vizibilă doar membrilor. Vă rugăm să vă autentificaţi sau să creaţi un cont pentru a primi acces. Este uşor şi rapid!

www.gurahumorului.org

Centre de colectare deșeuri Gura Humorului

15103
scrisori trimise

Scrie primarului oraşului Gura Humorului, Ursăciuc Ioan-Marius

ales primar în Gura Humorului, judeţul Suceava, circumscriptia nr. 10, cu 5624 voturi valabil exprimate.

Primarul conduce serviciile publice locale şi ia decizii asupra cheltuirii bugetului oraşului sau comunei, alături de consiliul local. Despre atribuţiile primarului...

  • În conformitate cu prevederile art.7 din O.G.27/2002, privind reglementarea activităţii de soluţionare a petiţiilor, “petiţiile anonime sau cele în care nu sunt trecute datele de identificare a petiţionarului nu se iau în considerare şi se clasează”
  • Faceți tot posibilul să transmiteți împreună cu scrisoarea dvs. și coordonatele GPS ale locației unde sesisizați o problemă de mediu. Aflați aici cum.
  • Necesar pentru publicarea mesajului pe site. Dacă aveţi deja un cont vă rugăm să vă autentificaţi. Recuperare parolă
  • Mesajul dvs. va fi făcut public imediat şi trimis destinatarilor. Dacă nu doriţi publicarea lui, vă rugăm să utilizaţi adresele din partea stângă pentru contact direct. ProtectiaMediului.org repectă dreptul la confidențialitatea și securitatea datelor personale. Datele dvs. personale nu sunt făcute publice!

1 persoane au scris primarului oraşului Gura Humorului, Ursăciuc Ioan-Marius, ales cu 5624 voturi
  • Anamaria a scris cu 3 ani în urmă: Gunoi menajer cartier pajistei

    buna ziua,sunt locatar al blocurilor din cartierul pajistei si doresc sa va semnalez problema utilizarii necorespunzatoare a tomberoanelor din vecinatatea podului.aceste tomberoane sunt strict destinate utilizarii de catre locuitorii celor 2 cartiere a1 si a2.problema intervine cand,din intreg orasul vin masini si chiar remorci cu pubele de la case si le descarca in aceste 5 Citeşte mai departe…

    Gura humorului, Suceava
Sari la bara de unelte