Primaria Turnu Magurele

Primăria Turnu Magurele


Primar Mohanu Nicolae, din partea formaţiunii politice: Uniunea Social Liberală


Adresa primăriei:
0247 416816, 416587, 416451, 416452; Fax: 0247 416453
Adresa de email este vizibilă doar membrilor. Vă rugăm să vă autentificaţi sau să creaţi un cont pentru a primi acces. Este uşor şi rapid!

www.municipiulturnumagurele.ro

Centre de colectare deșeuri Turnu Magurele

15416
scrisori trimise

Scrie primarului municipiului Turnu Magurele, Mohanu Nicolae

ales primar în Turnu Magurele, judeţul Teleorman, circumscriptia nr. 3, cu 7012 voturi valabil exprimate.

Primarul conduce serviciile publice locale şi ia decizii asupra cheltuirii bugetului oraşului sau comunei, alături de consiliul local. Despre atribuţiile primarului...

  • În conformitate cu prevederile art.7 din O.G.27/2002, privind reglementarea activităţii de soluţionare a petiţiilor, “petiţiile anonime sau cele în care nu sunt trecute datele de identificare a petiţionarului nu se iau în considerare şi se clasează”
  • Faceți tot posibilul să transmiteți împreună cu scrisoarea dvs. și coordonatele GPS ale locației unde sesisizați o problemă de mediu. Aflați aici cum.
  • Necesar pentru publicarea mesajului pe site. Dacă aveţi deja un cont vă rugăm să vă autentificaţi. Recuperare parolă
  • Mesajul dvs. va fi făcut public imediat şi trimis destinatarilor. Dacă nu doriţi publicarea lui, vă rugăm să utilizaţi adresele din partea stângă pentru contact direct. ProtectiaMediului.org repectă dreptul la confidențialitatea și securitatea datelor personale. Datele dvs. personale nu sunt făcute publice!

1 persoane au scris primarului municipiului Turnu Magurele, Mohanu Nicolae, ales cu 7012 voturi
  • Romica a scris cu 7 ani în urmă:

    Va rog sa luati masurile legale in urmatorul caz : Numitul RAICU ILARION domiciliat in Turnu Magurele ,str. George Cosbuc nr.13 ,cartier Odaia. care detine o propietate pe aceiasi strada la nr 23 .transformata in grajduri si in care creste in jur de 20 de VACI cu viteii aferenti , precum si un nr.variabil de Citeşte mai departe…

    turnu magurele, Teleorman
Sari la bara de unelte