Primaria Slatina

Primăria Slatina


Primar Vâlcov Darius Bogdan, din partea formaţiunii politice: Uniunea Social Liberală


Adresa primăriei:
Str. Mihail Kogalniceanu nr. 1 0249 423429, 439377; Fax: 0249 439336
Adresa de email este vizibilă doar membrilor. Vă rugăm să vă autentificaţi sau să creaţi un cont pentru a primi acces. Este uşor şi rapid!

www.primariaslatina.ro

13976
scrisori trimise

Scrie primarului municipiului Slatina, Vâlcov Darius Bogdan

ales primar în Slatina, judeţul Olt, circumscriptia nr. 1, cu 22316 voturi valabil exprimate.

Primarul conduce serviciile publice locale şi ia decizii asupra cheltuirii bugetului oraşului sau comunei, alături de consiliul local. Despre atribuţiile primarului...

  • În conformitate cu prevederile art.7 din O.G.27/2002, privind reglementarea activităţii de soluţionare a petiţiilor, “petiţiile anonime sau cele în care nu sunt trecute datele de identificare a petiţionarului nu se iau în considerare şi se clasează”
  • Faceți tot posibilul să transmiteți împreună cu scrisoarea dvs. și coordonatele GPS ale locației unde sesisizați o problemă de mediu. Aflați aici cum.
  • Necesar pentru publicarea mesajului pe site. Dacă aveţi deja un cont vă rugăm să vă autentificaţi. Recuperare parolă
  • Mesajul dvs. va fi făcut public imediat şi trimis destinatarilor în cel mult 24 de ore. Dacă nu doriţi publicarea lui, vă rugăm să utilizaţi adresele din partea stângă pentru contact direct.

1 persoane au scris primarului municipiului Slatina, Vâlcov Darius Bogdan, ales cu 22316 voturi
  • dragutcosti@yahoo.com a scris cu 7 ani în urmă: INFRUMUSETAREA ORASULUI

    VA SALUT DOMN PRIMAR LOC. IN SLATINA STR ALEEA MUNCII NR 13 BL FB 10 SC D AP. 03 .DE CITI VA ANISORI INCERC ORI SA SCHIMB TOMBEROANELE DE GUNOAIE DIN FATA APARTAMENTULUI MEU ORI SA FACEM UN GARD ECO [GARD VIU,ORICE NUMAI SA NU MAI VAD DIN APARTAMENTUL MEU CUM ALTI CETACENI AI ORASULUI Citeşte mai departe…

    SLATINA, Olt
Sari la bara de unelte