Primaria Satu Mare

Primăria Satu Mare


Primar Coica Costel Dorel, din partea formaţiunii politice: Uniunea Social Liberală


Adresa primăriei:
Str. 25 Octombrie nr. 1 0261 807569, 807500; Fax: 0261 710915, 710760
Adresa de email este vizibilă doar membrilor. Vă rugăm să vă autentificaţi sau să creaţi un cont pentru a primi acces. Este uşor şi rapid!

www.satu-mare.ro

Centre de colectare deșeuri Satu Mare

15220
scrisori trimise

Scrie primarului municipiului Satu Mare, Coica Costel Dorel

ales primar în Satu Mare, judeţul Satu Mare, circumscriptia nr. 1, cu 26600 voturi valabil exprimate.

Primarul conduce serviciile publice locale şi ia decizii asupra cheltuirii bugetului oraşului sau comunei, alături de consiliul local. Despre atribuţiile primarului...

  • În conformitate cu prevederile art.7 din O.G.27/2002, privind reglementarea activităţii de soluţionare a petiţiilor, “petiţiile anonime sau cele în care nu sunt trecute datele de identificare a petiţionarului nu se iau în considerare şi se clasează”
  • Faceți tot posibilul să transmiteți împreună cu scrisoarea dvs. și coordonatele GPS ale locației unde sesisizați o problemă de mediu. Aflați aici cum.
  • Necesar pentru publicarea mesajului pe site. Dacă aveţi deja un cont vă rugăm să vă autentificaţi. Recuperare parolă
  • Mesajul dvs. va fi făcut public imediat şi trimis destinatarilor. Dacă nu doriţi publicarea lui, vă rugăm să utilizaţi adresele din partea stângă pentru contact direct. ProtectiaMediului.org repectă dreptul la confidențialitatea și securitatea datelor personale. Datele dvs. personale nu sunt făcute publice!

1 persoane au scris primarului municipiului Satu Mare, Coica Costel Dorel, ales cu 26600 voturi
  • Gabriel a scris cu 7 ani în urmă: Mizerie, lipsa de reactie

    Buna, ma numesc Gabriel, de mai multa vreme in Satu Mare pe strada Zefirului sub tribunele stadionului Unio mai multe familii de romi ocupa spatiu ilegal. Acestia nu detin acte de sedere, cladirea fiind debransata de la reteaua electrica, apa sau gaze naturale, conditii insalubre atat lor cat si minorilor pe care ii cresc. Problema Citeşte mai departe…

    Satu Mare, Satu Mare
Sari la bara de unelte