Primaria Râmnicu-Sărat

Primăria Râmnicu-Sărat


Primar Holban Viorel, din partea formaţiunii politice: Partidul Naţional Liberal


Adresa primăriei:
0238 575707; Fax: 0238 575708
Adresa de email este vizibilă doar membrilor. Vă rugăm să vă autentificaţi sau să creaţi un cont pentru a primi acces. Este uşor şi rapid!

www.primariermsarat.ro

Centre de colectare deșeuri Râmnicu-Sărat

15416
scrisori trimise

Scrie primarului municipiului Râmnicu-Sărat, Holban Viorel

ales primar în Râmnicu-Sărat, judeţul Buzău, circumscriptia nr. 2, cu 9292 voturi valabil exprimate.

Primarul conduce serviciile publice locale şi ia decizii asupra cheltuirii bugetului oraşului sau comunei, alături de consiliul local. Despre atribuţiile primarului...

  • În conformitate cu prevederile art.7 din O.G.27/2002, privind reglementarea activităţii de soluţionare a petiţiilor, “petiţiile anonime sau cele în care nu sunt trecute datele de identificare a petiţionarului nu se iau în considerare şi se clasează”
  • Faceți tot posibilul să transmiteți împreună cu scrisoarea dvs. și coordonatele GPS ale locației unde sesisizați o problemă de mediu. Aflați aici cum.
  • Necesar pentru publicarea mesajului pe site. Dacă aveţi deja un cont vă rugăm să vă autentificaţi. Recuperare parolă
  • Mesajul dvs. va fi făcut public imediat şi trimis destinatarilor. Dacă nu doriţi publicarea lui, vă rugăm să utilizaţi adresele din partea stângă pentru contact direct. ProtectiaMediului.org repectă dreptul la confidențialitatea și securitatea datelor personale. Datele dvs. personale nu sunt făcute publice!

1 persoane au scris primarului municipiului Râmnicu-Sărat, Holban Viorel, ales cu 9292 voturi
  • Marian a scris cu 6 ani în urmă: Sesizare crestere porcine in oras

    Ma numesc Radu Marian domicilez in Mun Rm-Sarat Str. Dragaicii nr 16 bis si supun atentiei dvs urmatoarea problema: Vecinii de la adresa: Mun. Rm-Sarat, Jud Buzau Str. Gheorghita Lupescu (Zorilor) nr 57B, creste de ceva timp un numar foarte mare de porci si uneori vaci! Microferma este situata in partea din spate a curtii Citeşte mai departe…

    Rm-Sarat, Buzau
Sari la bara de unelte