Primaria Petroşani

Primăria Petroşani


Adresa primăriei:
Str. 1 Decembrie 1918 nr. 93 0254 541200; Fax: 0254 545903
Adresa de email este vizibilă doar membrilor. Vă rugăm să vă autentificaţi sau să creaţi un cont pentru a primi acces. Este uşor şi rapid!

www.petrosani.ro

Centre de colectare deșeuri Petroşani

16008
scrisori trimise

Scrie primarului municipiului Petroşani, Iacob-Ridzi Florin-Tiberiu

ales primar în Petroşani, judeţul Hunedoara, circumscriptia nr. 6, cu 12300 voturi valabil exprimate.

Primarul conduce serviciile publice locale şi ia decizii asupra cheltuirii bugetului oraşului sau comunei, alături de consiliul local. Despre atribuţiile primarului...

  • În conformitate cu prevederile art.7 din O.G.27/2002, privind reglementarea activităţii de soluţionare a petiţiilor, “petiţiile anonime sau cele în care nu sunt trecute datele de identificare a petiţionarului nu se iau în considerare şi se clasează”
  • Faceți tot posibilul să transmiteți împreună cu scrisoarea dvs. și coordonatele GPS ale locației unde sesisizați o problemă de mediu. Aflați aici cum.
  • Necesar pentru publicarea mesajului pe site. Dacă aveţi deja un cont vă rugăm să vă autentificaţi. Recuperare parolă
  • Mesajul dvs. va fi făcut public imediat şi trimis destinatarilor. Dacă nu doriţi publicarea lui, vă rugăm să utilizaţi adresele din partea stângă pentru contact direct. ProtectiaMediului.org repectă dreptul la confidențialitatea și securitatea datelor personale. Datele dvs. personale nu sunt făcute publice!

1 persoane au scris primarului municipiului Petroşani, Iacob-Ridzi Florin-Tiberiu, ales cu 12300 voturi
  • Marian Georgescu a scris cu 4 ani în urmă: Gunoi si Infectie

    Ce facem DL. primar cu mirosul ,infectia ETC.care vine de-la groapa de gunoi care este situata pe platoul fostei mine Dilja ,finca nu mai suportam mirosul aici in Colonie ,ne scoate mirosul afara din casa.Doresc un raspuns cu solutia gasita .In caz contrar ca nu se gaseste o solutie noi oameni din cartierul Colonie o Citeşte mai departe…

    Petrosani, Hunedoara
Sari la bara de unelte