Primaria Giurgiu

Primăria Giurgiu


Primar Barbu Nicolae, din partea formaţiunii politice: Candidat Independent


Adresa primăriei:
B-dul Bucureşti nr. 49-51 0246 213587, 213588; Fax: 0246 215405
Adresa de email este vizibilă doar membrilor. Vă rugăm să vă autentificaţi sau să creaţi un cont pentru a primi acces. Este uşor şi rapid!

www.primaria-giurgiu.ro

14021
scrisori trimise

Scrie primarului municipiului Giurgiu, Barbu Nicolae

ales primar în Giurgiu, judeţul Giurgiu, circumscriptia nr. 1, cu 21557 voturi valabil exprimate.

Primarul conduce serviciile publice locale şi ia decizii asupra cheltuirii bugetului oraşului sau comunei, alături de consiliul local. Despre atribuţiile primarului...

  • În conformitate cu prevederile art.7 din O.G.27/2002, privind reglementarea activităţii de soluţionare a petiţiilor, “petiţiile anonime sau cele în care nu sunt trecute datele de identificare a petiţionarului nu se iau în considerare şi se clasează”
  • Faceți tot posibilul să transmiteți împreună cu scrisoarea dvs. și coordonatele GPS ale locației unde sesisizați o problemă de mediu. Aflați aici cum.
  • Necesar pentru publicarea mesajului pe site. Dacă aveţi deja un cont vă rugăm să vă autentificaţi. Recuperare parolă
  • Mesajul dvs. va fi făcut public imediat şi trimis destinatarilor în cel mult 24 de ore. Dacă nu doriţi publicarea lui, vă rugăm să utilizaţi adresele din partea stângă pentru contact direct.

1 persoane au scris primarului municipiului Giurgiu, Barbu Nicolae, ales cu 21557 voturi
  • Gheorghe a scris cu 7 ani în urmă: AUTORIZATII DE CONSTRUCTIE

    IN SPATELE BLOCULUI 207 DIN STR.TINERETULUI SE AFLA CONSTRUIT UN GRATAR SI TURNAT CIMENT CU MASA PE SPATIUL DESTINAT PENTRU GRADINA UNDE SE FAC GRATARE IAR LINISTEA LOCATARILOR DIN ZONA ESTE TULBURATA DE O MULTIME DE INDIVIZII CARE VIZIONEAZA MECIURI LA TELEVIZOR PINA LA 01 DIN NOAPTE,DE ACEEA ROG DESFIINTAREA ACESTUI LOC SI ADUCEREA LA Citeşte mai departe…

    GIURGIU, Giurgiu
Sari la bara de unelte