Primaria Cluj-Napoca

Primăria Cluj-Napoca


Primar Boc Emil, din partea formaţiunii politice: Partidul Democrat Liberal


Adresa primăriei:
Calea Mo]ilor nr. 1-5 0264 596030; Fax: 0264 599329
Adresa de email este vizibilă doar membrilor. Vă rugăm să vă autentificaţi sau să creaţi un cont pentru a primi acces. Este uşor şi rapid!

www.primariaclujnapoca.ro

14232
scrisori trimise

Scrie primarului municipiului Cluj-Napoca, Boc Emil

ales primar în Cluj-Napoca, judeţul Cluj, circumscriptia nr. 1, cu 53674 voturi valabil exprimate.

Primarul conduce serviciile publice locale şi ia decizii asupra cheltuirii bugetului oraşului sau comunei, alături de consiliul local. Despre atribuţiile primarului...

 • În conformitate cu prevederile art.7 din O.G.27/2002, privind reglementarea activităţii de soluţionare a petiţiilor, “petiţiile anonime sau cele în care nu sunt trecute datele de identificare a petiţionarului nu se iau în considerare şi se clasează”
 • Faceți tot posibilul să transmiteți împreună cu scrisoarea dvs. și coordonatele GPS ale locației unde sesisizați o problemă de mediu. Aflați aici cum.
 • Necesar pentru publicarea mesajului pe site. Dacă aveţi deja un cont vă rugăm să vă autentificaţi. Recuperare parolă
 • Mesajul dvs. va fi făcut public imediat şi trimis destinatarilor în cel mult 24 de ore. Dacă nu doriţi publicarea lui, vă rugăm să utilizaţi adresele din partea stângă pentru contact direct.

15 persoane au scris primarului municipiului Cluj-Napoca, Boc Emil, ales cu 53674 voturi
 • Bogdan a scris cu 2 zile în urmă: Program garda de mediu

  Buna ziua, cred ca s-ar impune ca garda de mediu sa aiba program si in zilele de weekend, deoarece exista probleme care apar peste weekend si nu pot fi solutionate decat la inceputul saptamanii urmatoare (daca sunt prea optimist) iar cauzele generatoare ale problemelor pot “disparea”. Va rog analizati aceasta optiune.

  Cluj-Napoca, Cluj
 • Vasile a scris cu 3 saptamani în urmă: Poluare fonica trenuri – zona Pod Marasti

  Buna ziua, Locuiesc pe str. Cosasilor nr. 3-7, Cluj Napoca si la o distanta de aproximativ 200 de metri este linia de cale ferata apartinand SNCFR. Mentionez ca atat ziua cat si noaptea trenurile ce circula pe acesta linie fac mare zogmot care nu se incadreaza in normele de poluare fonica impuse de Directiva 2002/49/CE. Citeşte mai departe…

  Cluj Napoca, Cluj
 • Vasile a scris cu 3 saptamani în urmă: Poluare fonica trenuri – zona Pod Marasti

  una ziua, Locuiesc pe str. Cosasilor nr. 3-7, Cluj Napoca si la o distanta de aproximativ 200 de metri este linia de cale ferata apartinand SNCFR. Mentionez ca atat ziua cat si noaptea trenurile ce circula pe acesta linie fac mare zogmot care nu se incadreaza in normele de poluare fonica impuse de Directiva 2002/49/CE. Citeşte mai departe…

  Cluj Napoca, Cluj
 • Bună ziua! Am trecut pe lângă terenul de joacă care este situat în apropierea hotelului Belvedere, pe Cetățuie, și am sesizat că s-au efectuat deja tăieri de formarea/întinerirea vegetației. Aceste lucrări au fost executate într-o manieră neacceptabilă după părerea mea. Toți arbuștii sunt trunchiați, fără excepție. Mai mult, în anumite zone mai putem observa ramuri Citeşte mai departe…

  Cluj-Napoca, Cluj
 • Oreste a scris cu 7 ani în urmă: Rosia Montana.

  Sunt impotriva inceperii exploatarii miniere pe baza de cianuri de la Rosia Montana si mai ales de cineva din afara tarii.Sunt de acord cu o exploatare civilizata dar neaparat de catre statul roman.Va rog d-le primar sa fiti cu toate puterea pe care o aveti,impotriva acestui proiect,monstruos.Sunt sigur ca impreuna ,vom reusi.Cu stima,O.G.

  Cluj-Napoca, Cluj
Sari la bara de unelte