Primaria Călăraşi

Primăria Călăraşi


Primar Drăgulin Daniel-Ştefan, din partea formaţiunii politice: Uniunea Social Liberală


Adresa primăriei:
B-dul 1 Decembrie 1918 nr. 3 0242 311005; Fax: 0242 318574
Adresa de email este vizibilă doar membrilor. Vă rugăm să vă autentificaţi sau să creaţi un cont pentru a primi acces. Este uşor şi rapid!

www.primariacalarasi.ro

Centre de colectare deșeuri Călăraşi

14859
scrisori trimise

Scrie primarului municipiului Călăraşi, Drăgulin Daniel-Ştefan

ales primar în Călăraşi, judeţul Călăraşi, circumscriptia nr. 1, cu 18379 voturi valabil exprimate.

Primarul conduce serviciile publice locale şi ia decizii asupra cheltuirii bugetului oraşului sau comunei, alături de consiliul local. Despre atribuţiile primarului...

 • În conformitate cu prevederile art.7 din O.G.27/2002, privind reglementarea activităţii de soluţionare a petiţiilor, “petiţiile anonime sau cele în care nu sunt trecute datele de identificare a petiţionarului nu se iau în considerare şi se clasează”
 • Faceți tot posibilul să transmiteți împreună cu scrisoarea dvs. și coordonatele GPS ale locației unde sesisizați o problemă de mediu. Aflați aici cum.
 • Necesar pentru publicarea mesajului pe site. Dacă aveţi deja un cont vă rugăm să vă autentificaţi. Recuperare parolă
 • Mesajul dvs. va fi făcut public imediat şi trimis destinatarilor. Dacă nu doriţi publicarea lui, vă rugăm să utilizaţi adresele din partea stângă pentru contact direct. ProtectiaMediului.org repectă dreptul la confidențialitatea și securitatea datelor personale. Datele dvs. personale nu sunt făcute publice!

3 persoane au scris primarului municipiului Călăraşi, Drăgulin Daniel-Ştefan, ales cu 18379 voturi
 • Alin a scris cu 2 saptamani în urmă: Spalatorie auto calarasi

  Spalatoriile de pe varianta nord calarasi sunt deschise si nu respecta normele de purificare a apei si poluare fonica si vin masini masini cu noroi iar propietarul ivan eugen arunca noroiul pe sosea , iar toate solutiile toxice nu are scurgere conform planului si curg peste tot . Instalatia electrica este proasta si exista pericol Citeşte mai departe…

  Calarasi,
 • Ce se intampla in curtea liceului Agricol? Se taie copacii la greu in spate…sau cineva profita de pe urma virusului si a prins momentul sa faca rost de lemne. Dupa cate stiu acolo sunt multi nuci care sunt protejati prin lege. Ce se intampla cu lemnele alea? Se ia vreo masura?

  Calarasi,
 • Buna ziua, Numele meu este Marius Ganea si locuiesc in Calarasi pe str. avocat Vitalie Zvincu, cartier ANL2 ( langa biserica noua Sfintii Apostoli Petru si Pavel) si va retin atentia cu faptul ca vis-a-vis de locuintele ANL, de aproximativ un an de zile, de cand terenul de langa vechiul amfiteatru a fost concesionat, s-a Citeşte mai departe…

  Calarasi, Calarasi
Sari la bara de unelte