Primaria Buzău

Primăria Buzău


Primar Boşcodeală Constantin Octavian, din partea formaţiunii politice: Uniunea Social Liberală


Adresa primăriei:
B-dul Unirii nr. 163 0238 717940, 710562; Fax: 0238 717950
Adresa de email este vizibilă doar membrilor. Vă rugăm să vă autentificaţi sau să creaţi un cont pentru a primi acces. Este uşor şi rapid!

www.buzau.ro

Centre de colectare deșeuri Buzău

14840
scrisori trimise

Scrie primarului municipiului Buzău, Boşcodeală Constantin Octavian

ales primar în Buzău, judeţul Buzău, circumscriptia nr. 1, cu 27322 voturi valabil exprimate.

Primarul conduce serviciile publice locale şi ia decizii asupra cheltuirii bugetului oraşului sau comunei, alături de consiliul local. Despre atribuţiile primarului...

  • În conformitate cu prevederile art.7 din O.G.27/2002, privind reglementarea activităţii de soluţionare a petiţiilor, “petiţiile anonime sau cele în care nu sunt trecute datele de identificare a petiţionarului nu se iau în considerare şi se clasează”
  • Faceți tot posibilul să transmiteți împreună cu scrisoarea dvs. și coordonatele GPS ale locației unde sesisizați o problemă de mediu. Aflați aici cum.
  • Necesar pentru publicarea mesajului pe site. Dacă aveţi deja un cont vă rugăm să vă autentificaţi. Recuperare parolă
  • Mesajul dvs. va fi făcut public imediat şi trimis destinatarilor. Dacă nu doriţi publicarea lui, vă rugăm să utilizaţi adresele din partea stângă pentru contact direct. ProtectiaMediului.org repectă dreptul la confidențialitatea și securitatea datelor personale. Datele dvs. personale nu sunt făcute publice!

1 persoane au scris primarului municipiului Buzău, Boşcodeală Constantin Octavian, ales cu 27322 voturi
  • Viviana a scris cu 7 ani în urmă: S.O.S. ROSIA MONTANA

    APARA VIITORUL TAU SI AL COPIILOR TAI, SPUNE NU PROIECTULUI MINIER ROSIA MONTANA! ARTICOL DESPRE ROSIA MONTANA: “De ce proiectul de la Rosia Montana este un act de TRADARE A INTERESULUI NATIONAL” “Incredibila acțiune de manipulare a opiniei publice operată cu o totală nemernicie de mulți dintre politicienii români și de o mare parte a Citeşte mai departe…

    Buzau, Buzau
Sari la bara de unelte