Primaria Baia Mare

Primăria Baia Mare


Primar Cherecheş Cătălin, din partea formaţiunii politice: Uniunea Social Liberală


Adresa primăriei:
Str. Gheorghe Sincai nr. 37 0262 211001, 213824, 213261; Fax: 0262 212332, 213261
Adresa de email este vizibilă doar membrilor. Vă rugăm să vă autentificaţi sau să creaţi un cont pentru a primi acces. Este uşor şi rapid!

www.baiamarecity.ro

Centre de colectare deșeuri Baia Mare

15421
scrisori trimise

Scrie primarului municipiului Baia Mare, Cherecheş Cătălin

ales primar în Baia Mare, judeţul Maramureş, circumscriptia nr. 1, cu 44239 voturi valabil exprimate.

Primarul conduce serviciile publice locale şi ia decizii asupra cheltuirii bugetului oraşului sau comunei, alături de consiliul local. Despre atribuţiile primarului...

 • În conformitate cu prevederile art.7 din O.G.27/2002, privind reglementarea activităţii de soluţionare a petiţiilor, “petiţiile anonime sau cele în care nu sunt trecute datele de identificare a petiţionarului nu se iau în considerare şi se clasează”
 • Faceți tot posibilul să transmiteți împreună cu scrisoarea dvs. și coordonatele GPS ale locației unde sesisizați o problemă de mediu. Aflați aici cum.
 • Necesar pentru publicarea mesajului pe site. Dacă aveţi deja un cont vă rugăm să vă autentificaţi. Recuperare parolă
 • Mesajul dvs. va fi făcut public imediat şi trimis destinatarilor. Dacă nu doriţi publicarea lui, vă rugăm să utilizaţi adresele din partea stângă pentru contact direct. ProtectiaMediului.org repectă dreptul la confidențialitatea și securitatea datelor personale. Datele dvs. personale nu sunt făcute publice!

2 persoane au scris primarului municipiului Baia Mare, Cherecheş Cătălin, ales cu 44239 voturi
 • Cristi a scris cu 3 ani în urmă: Antene GSM montate ilegal

  Buna ziua Domnule primar va rog sa luati masuri impotriva antenelor GSM de la Digi care s-au montat pe fosta cofetarie de la Albina,cartierul Sasar, sunt in dreptul geamurilor noastre, la cativa metri distanta. Avem copii, ganditi-va la noi, cetatenii orasului. Multumesc anticipat.

  Baia Mare, Maramures
 • Adrian a scris cu 8 ani în urmă: MIROS PESTILENTIAL IN ATMOSFERA ORASULUI

  Stimate Domnule PRIMAR , In numele a sute de baimareni care locuim pe builevardul Republicii va adresez oficial solicitarea de a investiga sursa mirosului pestilential de execremente umane care invaluie orasul de mai bine de 2 saptamani ; am crezut la inceput ca e un caz izolat , o conducta sparta sau ceva de acest Citeşte mai departe…

  BAIA MARE, Maramures
Sari la bara de unelte