Primaria Zărneşti

Primăria Zărneşti


Primar Lazăr Alexandru, din partea formaţiunii politice: Partidul Social Democrat


Adresa primăriei:
B-dul Marghiloman nr. 117 0238 585175, 585102; Fax: 0238 585175, 585102
Adresa de email este vizibilă doar membrilor. Vă rugăm să vă autentificaţi sau să creaţi un cont pentru a primi acces. Este uşor şi rapid!

Centre de colectare deșeuri Zărneşti

15220
scrisori trimise

Scrie primarului comunei Zărneşti, Lazăr Alexandru

ales primar în Zărneşti, judeţul Buzău, circumscriptia nr. 86, cu 2006 voturi valabil exprimate.

Primarul conduce serviciile publice locale şi ia decizii asupra cheltuirii bugetului oraşului sau comunei, alături de consiliul local. Despre atribuţiile primarului...

  • În conformitate cu prevederile art.7 din O.G.27/2002, privind reglementarea activităţii de soluţionare a petiţiilor, “petiţiile anonime sau cele în care nu sunt trecute datele de identificare a petiţionarului nu se iau în considerare şi se clasează”
  • Faceți tot posibilul să transmiteți împreună cu scrisoarea dvs. și coordonatele GPS ale locației unde sesisizați o problemă de mediu. Aflați aici cum.
  • Necesar pentru publicarea mesajului pe site. Dacă aveţi deja un cont vă rugăm să vă autentificaţi. Recuperare parolă
  • Mesajul dvs. va fi făcut public imediat şi trimis destinatarilor. Dacă nu doriţi publicarea lui, vă rugăm să utilizaţi adresele din partea stângă pentru contact direct. ProtectiaMediului.org repectă dreptul la confidențialitatea și securitatea datelor personale. Datele dvs. personale nu sunt făcute publice!

1 persoane au scris primarului comunei Zărneşti, Lazăr Alexandru, ales cu 2006 voturi
  • Neagu a scris cu 1 saptamana în urmă: Pisatu de la vaci pe strada

    Buna ziua numele meu este Alexandra Dragomir , locuiesc in Fundeni zarnesti , am și eu o problema cu vecinu meu care de mulți ani da drumu la pisatu de la vaci pe strada ,iar vara este un miros insuportabil , problema e ca el da drumu la pisatu de la animale din fosa lui Citeşte mai departe…

    Ramnicu sarat, Buzau
Sari la bara de unelte