Primaria Vladimirescu

Primăria Vladimirescu


Primar Crişan Ioan, din partea formaţiunii politice: Partidul Social Democrat


Adresa primăriei:
Str. Revolutiei nr. 4 0257 514101; Fax: 0257 206280
Adresa de email este vizibilă doar membrilor. Vă rugăm să vă autentificaţi sau să creaţi un cont pentru a primi acces. Este uşor şi rapid!

14036
scrisori trimise

Scrie primarului comunei Vladimirescu, Crişan Ioan

ales primar în Vladimirescu, judeţul Arad, circumscriptia nr. 73, cu 3148 voturi valabil exprimate.

Primarul conduce serviciile publice locale şi ia decizii asupra cheltuirii bugetului oraşului sau comunei, alături de consiliul local. Despre atribuţiile primarului...

  • În conformitate cu prevederile art.7 din O.G.27/2002, privind reglementarea activităţii de soluţionare a petiţiilor, “petiţiile anonime sau cele în care nu sunt trecute datele de identificare a petiţionarului nu se iau în considerare şi se clasează”
  • Faceți tot posibilul să transmiteți împreună cu scrisoarea dvs. și coordonatele GPS ale locației unde sesisizați o problemă de mediu. Aflați aici cum.
  • Necesar pentru publicarea mesajului pe site. Dacă aveţi deja un cont vă rugăm să vă autentificaţi. Recuperare parolă
  • Mesajul dvs. va fi făcut public imediat şi trimis destinatarilor în cel mult 24 de ore. Dacă nu doriţi publicarea lui, vă rugăm să utilizaţi adresele din partea stângă pentru contact direct.

1 persoane au scris primarului comunei Vladimirescu, Crişan Ioan, ales cu 3148 voturi
  • plaveti a scris cu 7 ani în urmă: Distrugere si poluarea mediului

    In cursul lunii mai.2013, intr-o noapte la ora 2,30, o turma de oi din localitatea Horia, a fost lasata pe strazile din localitate si au distrus spatiul verde, flori, tuya si brazi ornamentali, plantati de oameni. M-am trazit la acea ora si am constatat aceasta distrugere chiar in fata casei mele, oile fiind nesupravegheate de Citeşte mai departe…

    HORIA, Arad
Sari la bara de unelte