Primaria Sângeorgiu de Mureş

Primăria Sângeorgiu de Mureş


Adresa primăriei:
Str. Petki David nr. 130 0265 318026; Fax: 0265 318025
Adresa de email este vizibilă doar membrilor. Vă rugăm să vă autentificaţi sau să creaţi un cont pentru a primi acces. Este uşor şi rapid!

Centre de colectare deșeuri Sângeorgiu de Mureş

0
scrisori trimise

Scrie primarului comunei Sângeorgiu de Mureş, Sófalvi Sándor – Szabolcs

ales primar în Sângeorgiu de Mureş, judeţul Mureş, circumscriptia nr. 82, cu 4209 voturi valabil exprimate.

Primarul conduce serviciile publice locale şi ia decizii asupra cheltuirii bugetului oraşului sau comunei, alături de consiliul local. Despre atribuţiile primarului...

  • În conformitate cu prevederile art.7 din O.G.27/2002, privind reglementarea activităţii de soluţionare a petiţiilor, “petiţiile anonime sau cele în care nu sunt trecute datele de identificare a petiţionarului nu se iau în considerare şi se clasează”
  • Faceți tot posibilul să transmiteți împreună cu scrisoarea dvs. și coordonatele GPS ale locației unde sesisizați o problemă de mediu. Aflați aici cum.
  • Necesar pentru publicarea mesajului pe site. Dacă aveţi deja un cont vă rugăm să vă autentificaţi. Recuperare parolă
  • Mesajul dvs. va fi făcut public imediat şi trimis destinatarilor. Dacă nu doriţi publicarea lui, vă rugăm să utilizaţi adresele din partea stângă pentru contact direct. ProtectiaMediului.org repectă dreptul la confidențialitatea și securitatea datelor personale. Datele dvs. personale nu sunt făcute publice!

Fii primul care scrie primarului comunei Sângeorgiu de Mureş, Sófalvi Sándor - Szabolcs, ales cu 4209 voturi